-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Witam Dziś kolejny zbiór. Tak jak widać bardziej normalne kapelusze mają i jeden idealnie na granicy otwarcia kapelusza. Wielka szkoda że nie pomyślałem żeby zrobić printa (odcisk) i zachować na następny raz żeby samodzielnie zrobić baga, ale trudno. Może jeszcze będzie jakiś taki fajny. W ogóle jak admin nie będzie miał nic przeciwko temu to odkupię szybkowary tylko interesuje mnie ciśnienie żeby miał konkret do sterylizacji, bo jednak autoklaw to droga rzecz, a trochę się cykam sadzić grzyby pod okiem Profesora w labie, chociaż uważam szczerze że mam zajebistego i jakby zagadał to dało by radę to wykminić na legalu. -
Przez Eolenis · Opublikowano
Automaty tak. Oświetlenie 18/6 To jest tryb który dostosowuje VPD , przy flowering powinno być 1,2-1,6 VPD A przy veg 0,8-1,2 VPD -
Przez Rysiu · Opublikowano
Ale to automaty. Co tu chcesz przełączać?? -
Jeszcze jedno. Z uwagi że to 31 dzień aplikacja proponuje mi przełączenie na kwitnienie. Wydaje mi się że według tego automatycznie reguluje VPD. No i zastanawiam się czy jeszcze nie za wczesnie -
Rysiu No trochę za bardzo, połamałem, podrywałem przy przenosinach z boxu do boxu, teraz muszę im dać spokój z 3 dni i potem sprawdzać czy trzeba podlewać
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts