-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Wiesz ile ja zapłaciłem za trzy miesiące za dwie szafy z pełnym wyposażeniem i w jednym lampa 320w a w drugim300w śmieszne pieniądze bo dokładnie o 48,34euro to jest zwała a nie siano. 50 euro to ja wydawałem na dwa dni palenia z parku 😅 a ty przy tej szafie i zestawie to tak jakbyś sobie kawę pięć razy dziennie zrobił 😅🤣🤣 -
A i jak używasz wody z odwróconej osmozy to koniecznie dodawaj calmag bo ona jest wypruta ze wszystkiego i spierdoli ci się niedobór magnezu i wapnia -
I na szczytach taka max temperatura to jest 28° i nie chodzi o powietrze tylko liście i jak masz termometr laserowy to możesz zobaczyć -
Siemasz👊 na moje to są dwie możliwości i jest to albo przelanie albo ciepło. Jak często podlewasz? bo w organice jest tak że gleba trzyma dłużej wilgotność i możliwe że podlewasz za często nie za dużo bo to jest różnica. I najlepiej podlewać jak donice bedo naprawdę lekkie. A co do ciepła i wilgotność to też jest lipa ale jak to były trzy godziny to nie powinno to mieć wpływu. I ja bym sprawdził pH ale tu akurat powinno być ok przy biobizzie i weź je dobrze przesusz i dopiero podlej delikatnie z dodatkiem jak masz heven i alga-mix to im pomoże się zregenerować 👍 -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Czy powinienem zacząć sie przejmować?
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts