vader Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Siemka. Mam problem z rosliną. Końcówki lisci są podeschniete oraz pojawily sie dziwne plamy .nigdy tak nie mialem . Krzak na flo przestswiony preflowery sie pokazaly juz oswietlenie 12/12 podlewane co 3 dni na zmiane raz z nawozem raz woda . Cfl 125w Podlewane planton k Sezonowka critical od royal queen .
Minimaxi Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) daj ziemi przeschnac bo bankowo jest za mokro, a na przyszlosc skoryguj ilosc wody do podlewania bo roslina ewidentnie z tego powodu zaczyna takimi objawami sypac a na flo zapodaj cos z mniejsza iloscia azotu, bo planton k ma go za duzo Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Minimaxi 2
ichikaru Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Trzymasz ją w boxie? Jaka wilgotność? Na bata coś nie tak było z podlewaniem. Takie plamy widziałem już u mnie na Wegu jak miałem za dużą wilgoć i trochę przelałem
vader Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2020 Tak .znaczy ma ją mój kumpel chwilowo bo mnie nie ma i sie opiekuje. I jest gorzej pomimo nie podlewania od 3 dni zeby ziemia przeschla bo faktycznie przelana.itp zrobila sie lipa totalna liscie opadly .nwm czy do odratowania . Górna połowa sie trzyma jakos w miare jeszcze ale dól odlecial . To drugi raz w boxie bo ja tylko outdoor.Wczesniej nie mialem zadnych problemów z krzakiem w boxie
ichikaru Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Roślinka była na 100% do odratowania. Teraz wygląda jak by była spalona od kaloryfera. Ogólnie za szybko ją przesuszyłeś. Ja bym powiedział, że już jest nie do odratowania.
Stary czlowiek i moze Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 on juz poprostu suszy ja juz 🙂 2
vader Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2020 Znaczy do zdj go postawilem tam. Czyli kaplica juz. No cóż dzienki wielkie za każde cenne informacje od was. Pozdro i z fartem 😎
Recommended Posts