Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

maly up ... jakos nie moge sie przyzwyczaic do tych nowych doniczek ... w zwyklych bylo latwiej z podlewaniem ... ciekawe czy warte zachodu ... macie jakies doswiadczenia z airpots ??

20200112_194405[1].jpg

Edytowane przez xcslawko
  • Upvote 1
Opublikowano
11 godzin temu, swanman napisał:

A co wylewa się dziurami czy za szybko wysycha? 

i wylewa sie dziurami ... i dosc szybko wycycha ... na podlewanie trzeba poswiecic troszke wiecej czasu niz w standardowych donicach

7 godzin temu, ja72 napisał:

Ja przerobiłem na tych donicach 1 grow, i zdecydowałem się iść w kierunku materiałowych, jakoś nie widziałem atutów tych donic.

no ja tez o materialowych myslalem ... ja jakie masz spostrzeznia odnosnie materialowych ?? warto isc w tym kierunku ?? 

Opublikowano
1 minutę temu, xcslawko napisał:

i wylewa sie dziurami ... i dosc szybko wycycha ... na podlewanie trzeba poswiecic troszke wiecej czasu niz w standardowych donicach

no ja tez o materialowych myslalem ... ja jakie masz spostrzeznia odnosnie materialowych ?? warto isc w tym kierunku ?? 

warto , zapraszam na moja fotorelację zobaczysz efekty.

Opublikowano (edytowane)

maly foto up .. dzis 28 dzien zycia starszej i juz zaczyna kwitnac ... wczoraj   dostaly po 2ml/l biogrowa i po 1ml/l topmax , bioblum, i 1ml/l advance  

20200114_205315[1].jpg

20200114_205342[1].jpg

20200114_205518[1].jpg

3 minuty temu, ja72 napisał:

warto , zapraszam na moja fotorelację zobaczysz efekty.

oki dziekuje za zaproszenie 🙂  

Edytowane przez xcslawko
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja jak używałem tych donic to upychalem ziemię do dziurek mniej się woda wylewala. Fakt trzeba bardzo wolno podlewać tego się nie zmieni xD

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+