Poliszynszyl Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) Witam przedstawię sytuację. Diablica wykiełkowała ułożyłem ja do boxa,wentylacja światło włączyłem. A wilgotność jak jest na poziomie 40% to jest dobrze... Dodam ze wlot pasywny otwarty woda w miarce jest 1L aby sie pod wpływem światła parowała. Co robić biorac pod uwagę ze jest 21 i zadne nawilzacze nie wchodza w gre. Więc dlaczego ciagle tak mała wilgotność? Z góry dziękuję za pomoc Poliszynszyl Edytowane 4 Października 2019 przez Poliszynszyl
Macky Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 Zostawić tak jak jest albo kupić nawilżacz.
Poliszynszyl Opublikowano 7 Października 2019 Autor Opublikowano 7 Października 2019 Zostawie ich na poziomie 40% i rosną w końcu ale jedna chyba nie wytrzymała i padła. Dzięki za rade
Wloczykij Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Chyba to masz inny problem :D Na pewno nie padła od niskiej wilgotności, bo 40% to wcale nie tak mało, wrzuć foty.
Poliszynszyl Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Opublikowano 26 Listopada 2019 W dniu 9.10.2019 o 08:50, IntoSpace napisał: Chyba to masz inny problem 😄 Na pewno nie padła od niskiej wilgotności, bo 40% to wcale nie tak mało, wrzuć foty. Zrobiłem sekcje i wniosek marne geny druga tez byla wadliwa cos nie podrodze z ta odmianą mam( nie wytrzymała do konca)... Ale speed wyszedł scinka wczoraj i mokrego topa mi wyszło 170g (piekny zapach drożdży przy cieciu) Wiec jestem zadowolony. Dzis ruszam z fotorelacja wiec zapraszam do podpowiedzi:)
Recommended Posts