Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Cześć u mnie poleciało, nie widziałem raptem 4 dni roślin które wodę wypiły jest to dzień 12 od przełonczenia światła na flo. Roślinki dostają około 1,3litra wody z dodatkiem 1ml alga bloom large.IMG_t_or..JPG.d3e0ffcfd695e892a5107df58c5a03b7.JPG

Edytowane przez Iskra
Opublikowano (edytowane)

Teraz podałam im 1ml na 1litr wody top maxa z biobizz aby przyspieszyć flo i jak wcześniej pisałem podałam im 1ml odżywki alge bloma Plagronu wszytko jest opisane wodę lekko obniżam ph i na razie to wszytko,trochę też usunąłem liści bo za gęsto było i dalej lst.

Edytowane przez Iskra
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam oto kolejny dzień mojego dziennika 23dzien flo od przełonczenia światła roślinki dostały alge blom na flo dwie roślinki są mniejsze i przestały pić wodę czy to brak światła a może brak tlenu albo miejsca lub słabszy gen nie wiem mam mało czasu aby doglądać roślin i widzą je tylko jak podlewam raz na kilka dni dopiero po zbiorach będę mógł postawić boxa u siebie na kwadracie

1afota1.JPG

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

28 dzień flo dostały wodę z pożywką

W dniu 22.10.2019 o 21:00, maurycy napisał:

możesz je trochę przerzedzić i daj im jakieś jedzenie jak nie chcesz inwestować w nawozy to na kwitnienie parę eliksirów możesz zrobić sam na forum jest kilka przepisów @Judaista wstawił też ciekawe 

Masz zdjęcie z nawozami na pierwszej stronie to co mam to mi starczy na pół roku do roku jeszcze.

flytorskynet1.JPG

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+