Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

A co do wagi na Biotabs'ach to niestety jest dużo mniejsza, dlatego ja się przesiadłem na BAC'a. Nawet na Atami podstawowym zestawie osiąga się dużo lepsze wyniki. Coś za coś... organiczne vs mineralne. Aczkolwiek już wiele firm robi serie organiczne więc biotabsy już nie są jedyni na rynku organiki, i pytanie czy na innej organice też topy będą takie lekkie ? Trzeba by sprawdzić ale to już nie ja 🙂 

Opublikowano

No zobaczymy jak to wyjdzie. Najwyzej nastepny pojdzie czes biotabs czesc mineralne. AN wypuscil Bigbud organic i Budcandy organic na ebay mozna zlapac. Mam nadzieje ze ze 300 suchego bedzie

• Upvote 1
Opublikowano

Siemanko fotki z dzisiaj jutro ostatni dzien 8mego tyg. kwitnienia i 66chyba od przelaczenie. Na dwoch z tylu wyjebalo foxtaile ch*j wie czemu chyba lampa za nisko za bardzo sie wyciagnely. Kombinuje jak tu je przetrzymac jeszcze tydz. Jak nic nie wymysle to dzis jutro kosa

IMG_20190907_071933.jpg

IMG_20190907_071949.jpg

IMG_20190907_071246.jpg

IMG_20190907_071911.jpg

IMG_20190907_071920.jpg

• Upvote 3
Opublikowano

A wiec juz po wszystkim temat skasowany wyszlo mokrego 1315 i dwie reklamowki popcornu i lisci  z trymu jutro robie hasz mam juz pare reklamowek resztek. Nie ma co porownywac materialu na biotabsach od mineralnych jak i pod wzgledem nabicia topow i wielkosci jedynie ze zapach wydaje mi sie bardziej intensywny. Mysle ze 250 suchego bedzie. 

IMG_20190907_173129.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Ładnie ładnie.

Co do zapachu. Ja jak ostatnio trymowałem phantom og, który rósł na advanced nutrients, to miał tak intensywny zapach, że aż.w nos drażniło i oczy lekko szczypały i łzawiły. Nigdy żadna odmiana które miałem nie miała tak intensywnego zapachu. 

Opublikowano

Te ladnie pachną, czasami niektore rosliny mi dziwnie jebaly po scince jak szczyny.tak czy tak nastepny grow poleci przynajmniej czesc roslin na mineralnych remo nutrients zobaczymy co to za nawozy 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+