pale scrolla Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam Półtora tygodnia temu zaczalem kiełkować jedno nasionko noname a 2dni po tym zająłem sie za automata white widow. Wrzucilem do ziemi, podlewalem po pare ml dziennie, jeszcze trochę przysypałem ziemi. Jedyne co mnie trochę martwi to fakt, że liscie noname'a na najniższej warstwie są troche oklapnięte a white widow ma zagięte liście na końcu. Wie ktoś czym to moze być spowodowane ? Dodam jeszcze ze nie podlewalem ich od prawie 2 dni bo myślałem ze to przez przelanie, ale żadnych efektów nie widać. Miedzy 8 a 10h slonca dziennie dostaja noname - 1 zdjęcie white widow - 2 pozostałe Trzymane są na parapecie a przesadzac je bede prawdopodobnie w piątek. Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez pale scrolla Cytuj
Miś Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) Może ma depresję? ? ,albo jak stoi na parapecie to pewnie widzi ludzi za oknem, może ma fobię społeczną?, dlatego tak te liścienie przyklapnęły ? Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez Miś 1 1 Cytuj
Stary czlowiek i moze Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 ale zes dal ciala :<<< do kosza albo ostatnia deska ratunku to zaspiewaj im ale cos folkowego musi byc to ... Cytuj
Macky Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Wyglądają normalnie. Zamierzasz prowadzić growlog outdoor czy pomyliłeś działy ? Cytuj
pale scrolla Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zamierzam prowadzić, aczkolwiek moge sie pogubic bo świeży jestem^ Cytuj
Recommended Posts