Pasjonista Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Jak dasz do boxa 1.44 to dwa zestawy po 6 Autopot, na 12 roślin. Jak masz kase to większe weś edit Masz tam fajny mocny wentylator , także możesz dokupić tam u nich na stronie taką pierdułke też w promocji 44 zl Variispeed ,do regulacji obrotów wentylatora i za grosze możesz sobie całkowicie sterować. Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez Pasjonista Cytuj
Macky Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 15 godzin temu, Nowy84 napisał: BioBizz LightMix jest z perlitem ja używając autopotów stosuje tą glebę + 50% dodatkowo perlitu, jest go dużo ale fajnie rośnie. Ogólnie cały czas używam tej gleby bo tania i ma perlit, jak nie stosuje automatyki to nie muszę dodawać perlitu. Choć nie ukrywam, zastanawiałem się ostatnio na plagronem też lightmixem (ta sama cena) ale nie ma perlitu i tym sposobem został biobizz Nie zmieścisz się w cenie 4 tys. jeżeli chcesz namiot 240x120 i mieć autopoty. Odpuść sobie autopoty Ja mam takie namioty: 240x120x200 HPS 2x600W (lub szyna wtedy jeden hps na taki namiot, ja mam szyny ale koszt jeden to 1000zł) 12 roślin, dwa rzędy po 6 2 x taca 120x120 Doniczki po około 12L lub więcej typu hercules, kosztują troszeczkę więcej niż zwykłe doniczki kwadratowe a spełniają po części funkcję airpotów. nawozy biotabs i gleba typu lightmix a będzie na spokojnie 300g bardzo dobrej organicznej wysokojakościowej medycznej marihuany A i jeżeli masz wodę chlorowaną to dokupujesz tylko flexi tanka (zbiornik na wodę od firmy autopot) w celu odstania wody by chlor wyparował. Jak masz dobrą wodę w kranie to podłączasz wąż ogrodowy do kranu i lejesz do tac bezpośrednio (są w obi czy innym brico depocie, fajne przejściówki uniwersalne do szybkiego podłączenia węża do zwykłego kranu bez jakiegokolwiek używania narzędzi). Raz na jakiś czas lejesz z nawozem od góry a tak to bezpośrednio do tac. Cytuj
Pasjonista Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 I jak decyzja zapadła ??? Cytuj
Jezio987 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Wszystko zakupione zbudowane :DwDwykielkowala wszystkie teraz pytanie kiełki są w donicach 12litrów od 36godzin czy już podlewać ziemię czy ona jest sama z siebie wystarczająco wilgotna jak tak to ile na taka donice Cytuj
Pasjonista Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 A już widzę wcześniejszy post. Cytuj
Jezio987 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Dałem aktualizacje brak odpowiedzi podlać czy nie Cytuj
Pasjonista Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 jest odp w growlogu który założyłeś :-) Cytuj
Recommended Posts