Elo 420👊
Wczoraj księżniczki dostały pełen zestaw na kwitnienie z tym że widać po nich że mogłem śmiało podnieść ilość nawozu pro Bloom to tak też zrobiłem 😉🔥💪👍 i dostały:
Pro Bloom 3ml/l
Seaweed 5ml/l
Bloom Booster 4ml/l 🔥💪👍
Ale widzę że mimo tego iż Pro Bloom zawiera azot to Blue Cookies mogę jeszcze lekko podkarmiać bo jest dość jasna i tak też zrobię 💪 tyle że to za jakieś dwa dni. Dlatego że tyle zajmuje im wypicie 3L pożywki i myślę że to też zwiększe do 4L bo to przecież donice 18l. A skoro piją 3L w zaledwie dwa dni to nawet powinno się zwiększyć ilość podawanej wody wraz z jedzonkiem😉💪👍
VID_20260201_142413.mp4
StressLess górne liście usunięte tydzien temu.
Dzień 41
Cos dlugo zajmuje im przejscie na kwitnienie
podlewam nawozem jak na instrukcji choc wydaje mi sie ze to dozowanie nawozu na 1l wody to bląd bo z kąd producent wie jakie jest parowanie wody z donic? jeden podlewa co 2 dni a drugi co 4.
Wczoraj trochę za poźno podlalem i sa oklapniete ale sie pozbieraja
światlo 24/24
temperatura srednia - 22 stopnie
wilgotnosc 50 %
Dokładnie pomaga mi w uprawach🥺🥰 i chłop miał pojęcie w uprawach w huj bo uprawiał jakieś 15 lat bo poznałem go w Hiszpanii jak mieszkałem. To w 2003 roku jak go poznałem to całe patio miał wysiane. Ale my jesteśmy tu i lecimy mordeczko do przodu i jutro trzeba zapindalac do growshopu po donice 22l albo 26l jeszcze zobaczę i że 100l ziemi muszę przytargać. Bo już nie ryzykuje i nie używam starej ziemi, chociaż ostatnio te Fotopedrie wyszły ładnie na starej. Ale to koszt 30 euro i lepiej nie żałować bo fakt faktem ale na pestki więcej wydajemy😉 jak je kupujemy 😁
Wiem wiem, mogłem tak zrobic ale za pozno. Pozatym lubię sie pobawić treningiem. Teraz nie będę trenował brutalnie jak poprzednio, bo mialem w namiocie metr luzu do odciagu u gory.
Ale coś wyginał będę na pewno.
To sa liderki
A to dwie na razie na czarnej liście, I porównania w doniczkach w którym są po dwie.
A juz czas powoli decydować. Wiec kombinujecie co mialem zrobic bo na to juz za późno. 😂. Ale to oczywiście bez żadnej złosliwosci😊
Rufajbwalnie ta jedna choc mniejsza w parze jeszcze ma szansę bo łodyga jest na prawde gruba i wali w korzenie na razie, ale to druga para to juz jest przepaść między nimi
Recommended Posts