Mr.Jamajka Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Witam mój no name dostałem od kumpla który chodował dostałem tych nasion dość sporo i zdecydowałem się na posadzenie. Z tego co ziomek powiedział jest to mazar. Sam przeszedł w kwitnienie po 43 dniach. Obecnie ma 74 dzień. 31 flo. Pąki zamiast puchnąć rosną tak jakby w górę i mają dużo pojedyńczych listków , a kielichy na ich szczytach są brązowe. Pomożecie coś? Edytowane 27 Marca 2018 przez Mr.Jamajka Cytuj
Mr.Jamajka Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Opublikowano 27 Marca 2018 Postaram się nie długo wrzucić jakieś fotki Cytuj
Mr.Jamajka Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Opublikowano 27 Marca 2018 problem z netem nie chcę dodać Cytuj
Rozowy Slon Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) robisz przez nasza galerie? No i oczywiscie, jak czesto podlewasz i czym, jakie swiatlo, fotoperiod, nasiona. Edytowane 27 Marca 2018 przez Rozowy Slon Cytuj
Mr.Jamajka Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Opublikowano 27 Marca 2018 Gleba : włosie kokosowe oświetlenie żarówka sadowa 100w i led 14w(110w) podlewana raz w tygodniu podwójną dawką nawozu Cytuj
Rozowy Slon Opublikowano 27 Marca 2018 Opublikowano 27 Marca 2018 Zdj beznadziejne, wszystko mega rozmazane. Za duzo nawozow lejesz. Powinienes podlewac woda-nawoz-woda-nawoz, lej teraz przez 2 podlania sama wode. Cytuj
Pasjonista Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Slabe swiatlo , genetyka , z nawozami nie tak zle w miare ci dokarmianie wychodzi Cytuj
Miś Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Mierzysz pH? Co one takie łyse?, czy mi się wydaje? liście wcześniej usychały? Wrzuć jakiś lepsze foty, i całości. Co im tam lejesz i ile?, Wydaje mi się że mogą być zbloczone, nie lej podwójnych dawek, na głodne nie wyglądają. Przy takim podlewaniu masz za dużo soli w roztworze, rośliny się od tego blokują, szczególnie kiedy nie podlewa się dużo, i mało wycieka dołem, wszystko się z czasem kumuluję w ziemi jeśli roślina nie wyrabia z przerobieniem tego. Trzymaj się maksymalnych dawek jakie producent zaleca przy mineralach. Kokos na szczęście łatwo przepłukać, jeśli mam rację, to wystarczy flush + wyregulowana woda z nawozem. Cytuj
Mr.Jamajka Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Opublikowano 28 Marca 2018 Z tego powodu by się tak zachowywała? Mam nawóz do pomidorów więc dlatego leje podwójną dawkę Cytuj
Recommended Posts