Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

box skąd najlepiej ? nasiona ?

Recommended Posts

Opublikowano

Witam , skąd najlepiej zamówić boxa zeby mieć jaknajlepszy sprzęt w miarę dobrej cenie ? Może są jakieś rabaty jeśli powolam sie na trawka.org ? :D jak z nasionami ? :)

Zaczynam na małej chacie z małym boxem 40x40x180 mysle jakos . To bedzie moja pierwsza uprawa :) Co polecacie przy tak małym boxie ? czy uzywanie lamp HPS zrobi duzą roznice w zużyciu prądu ? Jakis sposób aby zmniejszyc zurzycie prądu do minimum nie krzywdząc naszych roslinek ? :)

Opublikowano

Na górze forum masz bannery z reklamami sklepów z sprzetem:) 

zużyciem prądu nie ma co się martwić nawet przy 400w ;)  to kwoty 50-60 zl

Co do nasion również są bannery :) masz tam często podane rabaty na hasło trawki.org 

Opublikowano

aha czyli samemu wybrac z bannerow , niedlugo zaloze temat dotyczacy uprawy poniewaz nie chce popelnic glupich bledow. Myslalem tez  nad czyms takim, ale raczej malo oplacalne :P

Opublikowano

Na tanie pestki dali dziś promo 30% na nasionka od RQS jesli ten seedbank ci pasuje.  Także wychodzi pare zeta taniej niż u innych.

(nie jestem w żaden sposób powiązany ze sklepem;)

Opublikowano
14 godzin temu, Murkymurloc napisał:

Na taniepestkipl dali dziś promo 30% na nasionka od RQS jesli ten seedbank ci pasuje.  Także wychodzi pare zeta taniej niż u innych.

(nie jestem w żaden sposób powiązany ze sklepem;)

Dzieki morda ! 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+