Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano
11 godzin temu, Murkymurloc napisał:

Przedwczoraj przełączyłaś na 12 to przecież z dnia na dzień niewyskoczą kwiaty.  No ale teoretycznie już kwitnie ;]

Teoretycznie kwitnienie zaczyna sie gdy widac tego oznaki, nie po przelaczoniu swiatla. Ja pytam czy ktos widzi na zdjeciach poczatki kwiatkow :)

Opublikowano

Po przelaczeniu roslina roslina pokaze plec. Czyli szukaj pojedynczych bialych wloskow. Kwitnienie ja licze od momety gdy widze prazki w glownym szczycie

Opublikowano (edytowane)

34 dzien zycia, 5 dzien induction, a moze juz flo? Wczoraj dostaly po 2 L wody, atami organic na flo i szczypte na weg ponizej zalecen producenta

large.20180219_215629.jpg.5a0715c648a83420ca36e03ca6d3c2bf.jpg

W namiocie 80% wilgotnosci :/ 

Myslalam nad większym wyciagajcym, ale w pokoju mam 73%. 

Co robic? Strzyzenie? 

large.20180219_215614.jpg.7d9d6a5a9cf61d7778623364271e1c89.jpg

Prosze o pomoc 

Edytowane przez mariola
Opublikowano (edytowane)

large.Honeyview_IMG_1498.jpg.2fb6b150dcab4004bc32c2b051d38c16.jpgBez strzyzenia. Osuszacz powietrza Jak chcesz sie dluzej bawic w uprawe to zakup jakis lepszy przy tej wilgotnosci jaka masz w pokoju granulkowy odpada. Pozdro

Edith. nie widac na tych zdjeciach czy kwitnie , pyknij fotke glownej lodygi

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano
11 godzin temu, Pasjonista napisał:

Siemka jak tam przygotowania do nowego apdejtu. Pozdro

Witaj, na dniach wleci. Jesli kwitnienie zaczyna sie od pojawienia bialych wloskow na szczytach i pod nimi, to trwa juz jakis tydzien. Jesli jestem w bledzie, wytlumacz prosze po czym poznać kwitnienie. Pozdrawiam :)

Opublikowano (edytowane)

Tak jak napisalas . Te biale wlochy wychodza i jak pamietasz w ktory dzien zauwazylas pierwszy wloch to od tego dnia liczysz 1 dzien flo. Za trzy tygodnie zobaczysz juz w miare uformowane topy , ktore beda nabierac masy kazdego dnia. Juz polej dobrze woda z ph 6-6.5 by dolem z pol litra wyplynelo i po tym juz mozesz lac mawozy na flo. Dobrze to wszystko u Ciebie wyglada jak na 1 raz to przebilas mnie o sto razy .Pozdro

edit.chociaz masz nawozy organiczne to nie musisz az tak przelewac by dolem po litra wyplynelo. 

Opublikowano
11 godzin temu, Pasjonista napisał:

Tak jak napisalas . Te biale wlochy wychodza i jak pamietasz w ktory dzien zauwazylas pierwszy wloch to od tego dnia liczysz 1 dzien flo. Za trzy tygodnie zobaczysz juz w miare uformowane topy , ktore beda nabierac masy kazdego dnia. Juz polej dobrze woda z ph 6-6.5 by dolem z pol litra wyplynelo i po tym juz mozesz lac mawozy na flo. Dobrze to wszystko u Ciebie wyglada jak na 1 raz to przebilas mnie o sto razy .Pozdro

edit.chociaz masz nawozy organiczne to nie musisz az tak przelewac by dolem po litra wyplynelo. 

Juz dostaly nawoz na flo :) Podlewam obficie I rzadko - 2 L raz na tydzien.

Flo licze mniej wiecej od 19 lutego. Mam nadzieje ze dokladnosc dat nie jest istotna, koniec koncow harvest poznaje sie po kolorze trichomow - nie po ilosci dni :) Jedyny problem teraz to wilgotnosc 70-80%. W ciągu 7 dni chce zwalczyc ten problem. Pozdrawiam i dziekuje za pomoc, oraz zainteresowanie :) Milej niedzieli 

Opublikowano (edytowane)

Dzieki . Jak wyprowadzasz powietrze z boxa za okno i do boxa dochodzi nowe powietrze ( np.w Uk jest wysoka wilgotnosc pewnie tam gdzie mieszkasz tez) ale o tej duzej wilgotnosci to jak nie chcesz osuszacza kupowac to olej to i wyprobuj tak jak masz .Moze byc tak ze dadza kwiaty rade bo stare powietrze dajesz za okno. Ja bym tez spawdzil termometr ( ten z wilgotnoscia )i najlepiej mial dwa , w boxie i poza boksem. Mozesz tez na nastepny Hpsa zakupic z cool tube ( popolarny zestaw na lato w cieplych klimatach) on wysusza powietrze.

edit. pisz przy aktualizacjach jaki dzien flo   dla nas podpowiadajacych bardzo wazne!!!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+