SmakMaroca999 Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 No to ja cos zaproponuje; VAVAMUFFIN-POLAND STORY BAS TAJPAN ft.WERONIKA SKALSKA- SWIADOMOSC BEZJAHGH-SPECIAL WOMEN BOB ONE ft.BAS TAJPAN-DAJ Z SIEBIE WSZYSTKO
BA+ON Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 get behind me satan - twinkle brothers ostatnio sie zawiesil ale sluchac dopiero z glosnikiem basowym!!!
doublecherry Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Witam, polecam kolejną Wrocławską produkcje zapowiadającą zbliżający się album dwateo pl facebook.com/dwateo pozdrawiam
Ambasadorka Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Kilka bardzo fajnych Po hemp gastronomi dźwięki wydaja sie o wiele przyjemniejsze No czas bedzie cos jeszcze dorzucić ale to za jakiś czas
leśny_skrzat Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Szkoda,że tak małe zainteresowanie muzyką na forum... Ja dla odmiany wstawie dubstep a nie acid house i minimal electro A jak ktoś woli na spokojnie po lolku np. /admin - link wygasł/ a tutaj taki bonus nie chodzi tu juz o sam dubstep ale to jak rozkrecaja sie z sekundy na sekunde /admin - link wygasł/ jesli zwiekszy sie zainteresowanie to wrzuci się coś więcej,bo wiekszosc co wpisywalem w przegladarke najzwyczajniej nie znalazlem w internetach
dub Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam, Chciałbym wam przedstawić moje produkcje dubu. /admin - link wygasł/ Sugestie i opinie mile widziane
Norbi Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Słuchałem już jakiś czas temu jak wkleiłeś link na sb. I powiem Ci że o ile wcześniej nie słuchałem zbytnio dub'u to te Twoje kawałki mnie wciągnęły na tyle, że od tamtej pory dosyć często odpalam różne playlisty dub. Moim zdaniem dobrze Ci to wychodzi
dub Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 nie, gram na ableton live 9 Przy pomocy kontrolerów i wszystko tworze live bez projektu jak w FL.... /admin - link wygasł/
Macky Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Podłapałem na shoutboxie pozdro i dzięki za D Loca hehe Cała lista D Loca, chyba wszystkie kawałki są o jaraniu Przeglądając zasoby wujka googla natrafiłem na stary kawałek Długo się rozkręca ale całkiem udany
Recommended Posts