dzejson p Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 stare gowno ,usun to a policyjne kiepy i tak pod butem zawsze są gaszeni
hany95 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 ALBUM MOZECIE ZAMAWIAC PRZEZ MAIL: adrian.hanusek@yahoo.comDODATKOWO, WLEPKI I NASIONKA GANDZI.WYSYŁKA 02.07.13KOSZT 15 ZŁ RAZEM Z PRZESYLKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BA+ON Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 /admin - link wygasł/ wkreca ale mysle ze nie faze a postrzeganie swiata z troche inne strony strony o ktorej nie koniecznie wiemy/znamy i nie koniecznie zdajemy sobie z niej sprawy a bedace nieodlaczna czescia naszego zycia zycia w systemie, ktory tak 'kochamy' no i jarac mocno i sluchac uwaznie! rewolucja zaczyna sie od nas samych
MountainGirl Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Mnie szalenie wkręca Symphony of Science. Pomimo tego, że jest zrobiona na autotunie, to tekst razem z obrazami i muzyką robią na mnie niezłe wrażenie, właściwie chyba za każdym razem kiedy ją oglądam będąc w odpowiednim stanie
filipekuk Opublikowano 19 Lipca 2013 Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam, Zapraszam do sprawdzenia nuty prosto z emigracji /admin - link wygasł/
Czcz Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ale jarasz w tym kawałku hehe.. nic specjalnego bo dookoła teraz 'każdy' nagrywa a sztuką jest zrobić coś oryginalnego.
hany95 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Zapraszam do odsłuchania mojej nowej epki Hany - "Wokół Mnie"! Hany na FB : zbirycrew Hany na YT : officialhany
Recommended Posts