on-music.pl Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Bajer! Jeśli będziesz kiedyś "przejazdem", to wpadaj na on-music Fajnie by było, gdybyś założył swoją fonotekę. Narka Marcin on|music
hany95 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 SIEMANKO ZAPRASZAM DO SPRAWDZENIA MOJEJ MUZYKI ZAPRASZAM DO POLUBIENIA NA FB zbirycrew POZDRO
nYnY Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 spoko pozytywny tune Plusik ode mnie ! jeżeli dobrze wnioskuje po nicku, masz 17 lat i już dobrze ci idzie nie odpuszczaj i nagrywaj dalej !
Gość Bonawentury Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Hany, scaliłem chyba 5 Twoich tematów w jeden, prosiłem abys nie zakładał nowych z kazdym utworem, tylko pisał w jednym temacie. Co do muzyki to spoko, mi przyjemnie sie slucha
Judaista Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Przyjemny kawałek, ciekawe "miękkie" flow, bit taki sobie ,ale nie jest zły. To kiedy ta EPka?
FoQs Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 JESZCZE się okaże hehe planujemy na przestrzeni 2 miesięcy. Podkład nie nasz, kradziony. dzięki za dobre słowo!
Jędrzej_Jestem Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Siema, to Ty dogrywałeś się do płyty nullo z 3w?
edwardsss Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 GrubSon i BRK mają przyjemność zaprezentowania kolejnego singla promującego album „Gruby Brzuch". Artyści mimo intensywnej trasy koncertowej znaleźli czas, aby ponownie połączyć siły z grupą filmową HOLEINMOON i stworzyli klimatyczny teledysk, który nie zawiedzie fanów poprzednich produkcji. Po „Zacieszaczu" oraz „Złap za..." raperzy zdecydowali się pokazać szerszej publiczności utwór „Ostatni raz". Enjoy.
Recommended Posts