CzowieK Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 Aż dziw bierze że jeszcze nikt tego nie wstawił !
badgrass Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Przeglądając wczoraj youtube na bani wraz z kumplami natknęliśmy się na takie coś, polecam szczerze bardzo nam się spodobałoChłopak ma talentJak ktoś widział jak Polak karmi aligatora to będzie wiedział ocb w pierwszym filmiku
Gość Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Teraz kozacki kawałek shelera i gurala powstał, zajebisty jest
Als Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Stosunkowo niedawno wyszły solowe płyty Kaczora i Kobry Kaczor-PRZYJAŹŃ DUMA GODNOŚĆ i Kobra-Na żywo z miasta grzechu Które również polecam
greengarden Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 jak dla mnie to te kawałki są najlepsze:Damian Marley - I was Written (Dubstep Remix)Cragga - Mr. Postman (Dubstep Remix)Bob Marley - Z Melow MoodBob Marley - G stand aloneDamian&Stephen Marley - I was written (live) : Peja - WosMighty Mystic - Riding On the CloudsGrandLS: Riddim Roller: World JamKing Astma - RefluxFullfilment Time- Tony Tuff & Smokie BenzRas Luta - W Stone ŚwiatłaIzreal - Idą Ludzie BabilonuKult - ZieleJasna Liryka - Moja PaniJasna Liryka - Butla ..Bob Marley - Three Little BirthsAlborosie - call Up Jah Znam jeszcze wiele innych dobrych kawałków, ale żeby to wszystko wypisać musiałbym dzisiaj nie spać Gość_GANA17_*.. Nie ośmieszaj się Damian Marley to syn Boba Marleya.. A pełna nazwa tego kawałka to: Damian Marley - Welcome to Jamrock Bless
Mystical Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 No kawałek ma to coś, jak dla mnie jest na tym samym poziomie co Za damski CenzurA. 8)
Stefan Farmer Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 jak idzie ten refren? "rusz dupsko na marsz żołnierzu o wolny ****" ? co tam jest za slowo?
Big Bad John Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 jak idzie ten refren? "rusz dupsko na marsz żołnierzu o wolny ****" ? co tam jest za slowo? Rusz dupsko na marsz żołnierzu o wolny rzeżuch
Recommended Posts