Gość Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 KOTTONMOUTHKINGS . Naprzyklad piosenka king's blend ;p Polecam
Gość Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 Ogolnie to: Bob Marley Gentleman Habakuk eek-a-mouse Macka B Benji Ziggy Marley Yellowman
Rother Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 motyw z filmu Pluton, raczej na samotne sluchanie nie jest to original wykonanie, tamto jest ciut lepsiejsze
Gość Opublikowano 11 Maja 2007 Opublikowano 11 Maja 2007 ROOTS: Twinkle Brothers- Don't Jump The Fence Israel Vibration- Licks & Kicks Don Carlos- Zion Train The Congos - Reggae Is My Life Bob Marley & The Wailers- Africa United Burning Spear - Island Bim Sherman - Golden Locks Gentelman- Dem Gone POLSKIE: Lion Vibrations - Jah-Mek-JA Dabb - Nie Wolno Brygada Kryzys - To Co Czujesz Vavamuffin - Sekta RAP - Wyrzuć Broń
Gość Opublikowano 12 Maja 2007 Opublikowano 12 Maja 2007 It's a Dreadsquad Sound System mixtejpa second part... Drugi mixtape Zespołu Dreadsquad Yaga, Yaga
Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Beat Squad - Mary Jane jak to slyszysz na fazie to mozesz tanczyc (ja tak zawsze swiruje z ziomkami) 8)
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 najlepsze to: Afroman becouse i got hight :money: Firma- nielegalne rytmy - tylko jeden buch ----------zaje****ste Bas Tajpan - Daj mi ogień Habakuk feat. DaBass - Tutaj w PL Maleo Reggae Rockers feat. King Lover - Zion Izrael - Rastaman nie kłamie Izrael - Wojna w babilonie Dreadsquad - Ja wiem Dreadsquad - Ragga dynamit Dreadsquad - Nasza banda Firma- Nielegalne rytmy - Tylko Jeden buch
Recommended Posts