Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Tytuły piosenek - muzyka chillout - reggae - rap - hiphop - rock - koncerty - teledyski - premiery płyt - stary temat

Recommended Posts

Opublikowano

hg jak zawsze ulica dragi jak to w zyciu jest ch****o i hwdp. nie jest zla w tym roku wyszły gorsze np fokus.

a jak wam sie podoba plytka mesa ? dla mnie kozak :joint:

• Replies 598
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

co to jest DGR?

plytka hg lajtowa chociaz bardziej jaram sie plytka fundacji. nie ma tam zjebanego kawalka

a pozatym zwrotka jurasa rozpierdala system

Opublikowano

Uliczny rap sie imo skonczyl i to juz z pare lat temu. ;) Wszystko takie monotonne ze ch*j, dajcie spokoj. :P Ja czekam na plyty Laikeike1, Tetrisa, Karwana przekot a ma dopiero 19 lat!

SRC (to przede wszystkim, jezeli wyjdzie jestem pewny, ze bedzie to najlepsza plyta w ostatnich latach - tak, tak jestem psychofanem :P), projekty - Rasmentalism/WENA oraz PeeRZet/Raca, Biszu wydaje dwie EPki. Z mainstreamu polecam zdecydowanie Mesa... no i tyle na legalu niestety rzadko co dobrego wychodzi. Ogolnie rzecz biorac underground zjada mainstream, w ktorym wychodza, albo monotematyczne uliczne plyty, albo takie gowna jak PTP.

Opublikowano

3WKasta to bedzie cos.... Posluchajcie sobie kawalki Buki lub SumaStyli (Buka zajebiste flow ma) np. SumaStyli - Artefakty... kozak plytka pozdro

Opublikowano
Uliczny rap sie imo skonczyl i to juz z pare lat temu.

oj zdziwilbys sie. Pamietaj, ze my jestesmy sto lat za murzynami ;) Polacy wiekszosc rzeczy odtwarzaja.

3WKasta to bedzie cos...

zgadzam sie w 100%

Opublikowano

Rowniez polecam. A co do premier to 30 kwietnia wyszla plyta Temate/Henson, niedlugo rowniez wychodzi Fabula - czuje, ze bedzie rozpierdol. :]

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+