p4weu Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Ale temat jest chyba o premierach plyt, a L.U.C. juz dawno wyszedl... Teraz chyba najblizej do premiery plyty SSDI, moze byc w porzadku, ale rewelacji sie nie spodziewam.
Fursik Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 Na faze polecam ... Reggae ale na faze ... hmmm jeden psychorap Kaliber 44 - Nasze mózgi wypełnione są Marią
Cannabis_2.2 Opublikowano 10 Lipca 2008 Opublikowano 10 Lipca 2008 niektorzy pisza bas tajpan, sakrament - przeciez to nie reggae, mi to hip hopem zalatuje, a jak juz sie uprzec to dancehall z "rasta" textami. Osobiscie nie przepadam. sry musialem to napisac :wink: jak dla mnie to na mocna zajebke: paprika korps - nothing dub paprika korps - camp babilon paprika korps - przede wszystkim muzyki paprika korps - explorer mind papika korps cały album "koncert w Tampere" - najlepsze wydanie heavy reggae jakie kiedykolwiek w zyciu slyszalem a na mniejsze klepanko: vavamuffin - smoking NDK - good sensi NDK - ch.uj je***y (wierzcie czy nie, ale jest taki kawalek poszukajcie sobie jak ktos chce, mozna sobie posluchac ;p) akurat - spokoj akurat - espania (jem pomarancze) akurat - pomaranczowa mantra akurat - hahahaczyk bless
tomekhaha Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Fisz/Emade - Heavy metal polecam kawałek 666 z mega pozytywnym bitem
TeHaCjusz Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Kilka dni temu wyszła git płyta Tłustego (Warszawski raper i producent)- "Mixtape Jamnik wjeżdża na twój trawnik".. Kawał dobrej płyty, która zapewne zaskoczy niektórych Blendami i remixami.. Sprawdźcie sami jeden kawałek z tej płyty!
p4weu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Jaram sie ta plyta Soboty, podoba mi sie. Ja polece BRD SRC - Getto Glow
Recommended Posts