Panel Led Grow 150W CITIZEN clu058 3.500K 3xAuto Night Queen 1 grow świeżaczyna zapraszam serdecznie
-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Popieram Byku.. Ja również każdą uprawę traktuję jak coś wyjątkowego, zabawę, doświadczenie.. Oczywiście, efekt końcowy jest ważny, ale najwieksza przyjemność jest obserwować jak zielone istotki rosną, jak niczego im nie brakuję, jeśli brakuję to szukać rozwiązania.. i patrzeć jak cholery puchną 🤩🥰 Ja uwielbiam tę zabawę, pilnowanie, poprawianie aby zapewnić max warunki.. oczywiście często mi się przytrafia jakiś problem bo ale życie.. 😁 Cieszmy się z tego co robimy.. to nie obowiązek pod handel, to zabawa 😁 Pozdro Byczki 👊 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Hejka.. 🤝 Na tą chwilę 7 szt gotowych do gleby ale poczekam do wieczora, może reszta pęknie to pójdą wszystkie.. jeśli nie to te gotowe polecą same 🤷🤣 Do później.. 👊 -
Przez kolober · Opublikowano
No to fakt i tak się dzieje jak roślina zacznie najpierw inwestować w korzeń i zauważyłem to samo👍 -
Przez kolober · Opublikowano
Nie mordeczko chodzi o to żeby wyszły przy okazji smaki i żeby upra a cieszyła to ma być fan. Patrzeć jak sobie radzą od nasionka po zbiory, obserwować jak reagują na treningi i na podane substancje. Szukać nowej drogi upraw bawić się nią i ja myślę że to o to chodzi. A podejście suszona na szybko i wyrywa z butów to sorry ale kojarzy mi się z czasów kiedy byłem wjebany w here bo do definicja rasowego ćpuna. Oczywiście bez obrazy mordo bo wiem że nim nie jesteś. I może to tylko ja mam takie jebniecie w głowę ale ja to kocham 😅😁💪👍
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts