Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

No, robactwo jest dalej, chociaż przędziorków dużo mniej. Jakby z tego wyszło 100g, to byłby cud :laugh:, jak wyjdzie 50g to już będę zadowolony, zobaczymy za kilka tygodni :) 

• Replies 80
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Wiszę że roślinki wyprowadzone. Miś może przyczyną pierwszych problemów było też to że w uprawie organicznej żucie biologiczne potrzebuje czasu aby się w pełni rozwinąć w tak jałowym podłożu jakim jest kokos. Robiąc uprawy w tym stylu dodawałem na początku dużo papki humusowej (oraz kwasy humusowe i fluwowe) aby zbuforować kokos i zrobić środowisko dla mikroorganizmów. U ciebie tą rolę (tak trochę) chyba odegrał guanakong.

Mimo tylu problemów teraz wyglądają fajnie i ładnie pęcznieją.

Opublikowano (edytowane)

No nie sądzę, na początku było super, a później jak robactwo się zalęgło... no cóż. Bawiłem się dzisiaj mikroskopem, widziałem przędziora na topie....., ale pierdziele, nie będę teraz ich zraszał wodą bo mi jeszcze złapią pleśń. No ważne że idą już do przodu, następnym razem bardziej przypilnuję przed robactwem.

20180211_224845.jpg 

20180213_102247.jpg

20180213_103759.jpg

20180213_103842.jpg20180213_103848.jpg

Edytowane przez Miś
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gratki .No jajca tych przedziorkow (1 zdjecie) znane mi dobrze. A miales kiedys takie biale larwy ja to sprecyzowalem skoczkonogi co w ziemi zyja i korzenie wpier..ja. Calkiem dobrze na koniec Ci wyszlo . Co w kieliszkach. Pozdro

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+