joka.menas Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Jasniejace koncowki to znaki przenawozenia, a reszta plamaek spowodawana tym samym. Ze 3 podlania sama woda, pozniej sie zobaczy. Cytuj
Pavlos Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Opublikowano 20 Listopada 2017 17 minut temu, joka.menas napisał: Jasniejace koncowki to znaki przenawozenia, a reszta plamaek spowodawana tym samym. Ze 3 podlania sama woda, pozniej sie zobaczy. Nie używam żadnych nawozów ponieważ mam ziemię uniwersalna która ma w sobie Nawozy. Cytuj
joka.menas Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Ziemia uniwersalna mocno nawozona, ktora bardzo wolno uwalnia skladniki. Skladniki nadan sa w ziemi i nadal sa wchlaniaja przez rosliny. Caly czas woda, woda. Cytuj
Macky Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 1. ziemi 2. nie przejmuj się i nadal sama woda Roślina ładna i zdrowa. Fotoperiod nadal masz 24/0 ? To jest automat ? Może daj mu 18/6. Cytuj
Pavlos Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 4 minuty temu, Vito napisał: Fotoperiod nadal masz 24/0 ? To jest automat ? Może daj mu 18/6. Fotoperiod Przelaczylem już na 12/12 bo pisał mi joka.menas że już czas przelaczyc. Pelnizezonowa. Cytuj
Pavlos Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Opublikowano 27 Listopada 2017 Co myślicie zdrowo wygląda? Zastanawiam się też czy nie mam za blisko lampy bo jest 5-6cm od szczytu? Cytuj
joka.menas Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Moim zdaniem lepiej wyglada!! Ile masz jeszcez miejsca do gory? Ktory to dzien od przelaczenia na 12/12? Wazna jest tempa na wysokosci tego szczytu, jesli ten szczyt jest tak blisko i go nie pali to jest spoko ale ja osobiscie nie lubie tak blisko trzymac lampy bo konopie czasami strasznie szybko rosna i za dzien moze juz dotykac lampy i spali szczyt. Cytuj
Pavlos Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Opublikowano 27 Listopada 2017 50 minut temu, joka.menas napisał: Moim zdaniem lepiej wyglada!! Ile masz jeszcez miejsca do gory? Ktory to dzien od przelaczenia na 12/12? Wazna jest tempa na wysokosci tego szczytu, jesli ten szczyt jest tak blisko i go nie pali to jest spoko ale ja osobiscie nie lubie tak blisko trzymac lampy bo konopie czasami strasznie szybko rosna i za dzien moze juz dotykac lampy i spali szczyt. Miejsca do góry zbytnio nie mam ale jak roślina będzie za wysoka to będę wycinal dziurę w boxe i zyskam kilka dziesięć cm. Od przełączania 12/12 to 8 dzień. Cytuj
joka.menas Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 To jak tak to pewnie lamanie Cie czeka, roslina dopiero wchodzi w faze kwitnienia a jak wejdzie to wystrzeli w gore! Cytuj
Recommended Posts