Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Cześć . Pytanko co poszło nie tak od początku strasznie oporowo . PH sprawdzane cały czas w normie. Nawozy plagron na kwitnienie i Wega plus rippen pod koniec dodatkowo lany był biohumus . Box 1,2x1,2 Hps 600 . Czas Ok 4 mięs długi veg a teraz ponad 70 dni kwitnienia . Owoce bardzo małe . Myślicie ze to trzymać czy odpuścić juz 

IMG_1191.JPG

IMG_1192.JPG

IMG_1193.JPG

IMG_1194.JPG

IMG_1195.JPG

IMG_1196.JPG

Opublikowano (edytowane)

Ok dzięki . Jak Ci się wydaje kończyć z tym czy zrobić flush i sama woda podlewać i trochę trzymać żeby spuchło bo juz sam nie wiem . Na następny grow kupie ec metr . Dawki nawozów dawałem cały czas minimalne według instrukcji . Myślicie ze jest to juz gotowe do ścięcia . Bo czasowo juz dawno . Jestem mega zawiedziony powiem wam słabo to wyszło 

Edytowane przez zielonylemur
Opublikowano (edytowane)

plucz scinaj sa plyny  na koncowe flushe np od AN  Zakladaj tutaj nastepnego growloga i bedzie miodzio Podlewales nawoz woda nawoz...

edit dawales ziemi przeschnac przed podlewaniami

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano

Biohumus na flo pierwszy blad. to sie nadaje tylko na weg i to w dodatku w tej cenie masz znacznie lepsze nawozy. Teraz flush, odczekaj 5 dni i kolejny flush (chodz nie jestem pewny co do tego 2 przeplukania, nie wiem jak trochomy) i sama woda nic nie lej. Tak jak Pasjonista napisal, przenawozenie w dodatku obciete liscie z ktorych roslina bierze energie, dlaczego ja tak ogoliles?

Opublikowano

Ok wypłucze i zetnę . Tu właśnie mój błąd starałem się aby ziemia była mokra cały czas . A nawóz cały czas w dawkach minimalnych 2 -3 razy płukalem . Tych małych liści przytopowych nie ścinam całość susze jak radzisz .

Kumpel mi czasami pomagał jak mnie nie było i gdzieś wyczytał ze jak ogoli z liści to w topy pójdzie . 

Opublikowano

Edytuj nie dodawaj posta pod postem.

Konopie lubia sucho, to nie jest roslina blotnista. Woda, nawoz, woda, nawoz. To teraz poczekaj az gleba sie dobrze przesuszy i przeplucz to porzadnie, nawet 3-4 L wody.

4 minuty temu, zielonylemur napisał:

Kumpel mi czasami pomagał jak mnie nie było i gdzieś wyczytał ze jak ogoli z liści to w topy pójdzie . 

Brak wiedzy, rozumiem przyciac ale nie pozbawic rosliny wszystkiego!! To tak jak stelaz od namiotu mial by cie ochronic przed deszczem. To dziala troche inaczej i robi sie to troche inaczej.

Opublikowano

Tak tez robię są wypłukane wczoraj . Teraz podsusza jeszcze 3 dni i flush 2 dni i kosa . Następnie otworze growloga i na bieżąco bede udostępniać jak mi wychodzi albo nie . Dopiero się uczę także błędy się zdążają . Pozdrawiam i dzięki za mega cenne rady

Opublikowano
6 minut temu, zielonylemur napisał:

Teraz podsusza jeszcze 3 dni i flush 2 dni i kosa

Chyba za czesto podlewasz, poczekaj az donica bedzie lekka, wsadz palucha n 5-7 cm i sprawdz czy jest sucho jak tak to podlewasz, jak nie to czekasz.

Opublikowano
57 minut temu, zielonylemur napisał:

hahaha teraz kumplowi oberwij ręce to może mu mózg urośnie :D 

Chłopaki wyżej dobrze radzą, nic więcej z tego nie będzie, szkoda czasu i prądu. Startuj z nowym projektem wraz z growlogiem, jak będziesz się uczył i słuchał rad to będziesz zadowolony :) 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+