Drwal Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 @kroljulian1920 póki co używałem go raz w verticalu na siatce. Wszystkie odrosty z airpota się wymieszały na tej siatce z sąsiadkami także ciężko powiedzieć, tym bardziej, że później były różne problemy (przesuszenie itp.) więc pełnego potencjału airpota nie zobaczyłem. Ale jak jeszcze był w miarę porządek to było widać, że lepiej idzie niż na tych zwykłych. Rosła z większym wigorem i większym rozmachem. Jak dla mnie warto
kroljulian1920 Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 @Drwal spoko dzięki za odpowiedz w takim razie nastepnym razem stestuje w 18x 20l miesiac wega zobace jak to bedzie wygladac;) Miłego dnia.
SmakMaroca999 Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Królu Lemurów z 20litrowych i przy lekkim LST to krzaczycha będą.
Drwal Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Opublikowano 3 Marca 2017 Prawda, las będzie konkretny Robiłem miesiąc wega, ale w 12l donicach i to zwykłych plastikach i już było grubo. Chcę to widzieć lemur
Drwal Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Opublikowano 3 Marca 2017 Witam, czas na up Dzień 21 Indukcja 1 26°C, 40% Dzień 20°C, 60% Noc Generalnie krzaczki mają się dobrze. SSH wygląda na to, że się ogarnął. Dziś światło zostało przełączone na flo. Koniec leżakowania Ciekaw jestem czy te dwa kurduple Super Skunki dojdą w podobnym czasie co reszta Przedwczoraj poleciał oprysk Boom Boom Spray. Trochę się z nim spóźniłem, no ale życie pozdro
SmakMaroca999 Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Ładnie i zdrowo rosną.Co do SSH jesli to któreś z tych większych roślin to już bym je gioł bo na flo wrosną Ci w sufit :)
Drwal Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Opublikowano 3 Marca 2017 SSH to ten w drugim rzędzie pierwszy od lewej na początku grymasił i odstawał, ale jakoś się ogarnął. Te największe to Tutankhamony. Mają wigor skubane Ale damy rade smaku
Rower85 Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Piekny projekt.Super odmiany! SSH pyszna marchewka warto o nia zadbac. Ta najwiekrza z srodka zamieniłbym z ktoras z rogu bo już zaslania. Pozdrawiam
Recommended Posts