Pasjonista Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 @Drwal oprysku nie robilem wydaje mi sie ze pod ledem centralnie w duzym boxie byl i moze za blisko albo nie wiem od czego takie wlochy dostal , dzieki za dobre slowo, robienie upow to sama przyjemnosc , ktora trwa niecale pol godziny
Pasjonista Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 Harvest Blue Cheese Dzien Uprawy 91 Dzien Kwitnienia 53 Za dobrze mi nie poszlo.Na poczatku uprawy za malo nawozow pod koniec za duzo .Malo zadowolony jestem z ilosci i z tego ze dziewczyny z pomoca moich bledow nie byly do konca szczesliwe.
Pasjonista Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 Herijuana Dzien Uprawy 60 Dzien Kwitnienia 53 Sporo lisci, troche trzeba sie naciac by ja ogolic . Zapach intensywny jednak zaden diesel czy sour , cos mi czosnkiem czy czyms takim pachnie, topy kamienie,mokre malo zywicy na listkach przytopowych ,.trzeba ja raczej dluzej suszyc Zobaczyma jak pojdzie jej siostrom w moim nowym projekcie.
Pasjonista Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Opublikowano 9 Maja 2017 Green Crack Dzien Uprawy 67 Dzien Kwitnienia 53 Szybko kwitnaca odmiana, po 20 dniach widoczne juz kwiaty .Topy mocno oblane zywica , zapach owocowy, nie taki mocny. Powiem takposkubalem troche testy porobilem i wyglad, aromat i dzialanie naprawde exkluzywne ze tak powiem. Zaskakuje swoja moca juz po pierwszej minucie. Zarowno w glowie kociol i jednoczesnie energia, chec rozmowy , smianie sie , trzyma dlugo, bez problemow z zasypianiem..Topy twarde i ten wyglad , po wysuszeniu wrzuce pare fotek suszu . Moj numer 1 z tej uprawy jak i z calej mojej kariery. 3
Pandafriend Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 To greencrack idzie pod nożyce? Przez co powiększasz zdjecia, żeby pokazać trichomy, bo mi przez lupę jubilerska nie udaje sie zrobic.
Drwal Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 Wyglądają kozacko. Najważniejsze, że ogrodnik zadowolony z efektów swojej pracy 1
Pasjonista Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Opublikowano 25 Maja 2017 @Drwal dzieki za ocene ,ogrodnik zadowolony ;-) Wyniki Blue Cheese razem 58 Herijuana 10 Green Crack 48 po tygodniu sloikowania pojawil sie ten slodki mega zapach cos jak mango , masakra naprawde zaskoczony jestem. Temat do zamkniecia , dziekuje wszystkim za odwiedziny i zapraszam do moich kolejnych podbojow .
Recommended Posts