-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Lampa jest teraz na 70%. Na razie jest jedną, druga w drodze zamontuje w niedzielę dopiero -
Zastanawiam się czy trochę nie zmniejszyć lampy żeby nie wysychało bardziej. Mam 26 stopni i 57 wilgotności. W mawilżaczu za niedługo się pewnie woda skończy. Ma to sens? Czy tylko pogorsze? -
No własnie muszę poczytać czy pod mojego huba mogę też podłaczyć inne. Starter dostałem od kolegi bo go nie używał. Kupiłem nasiona zanim w sumie postudiowalem trochę o uprawie. Jak to u mnie zawsze od Du... Strony, 😂😂 Może mi się uda ogarnąć żeby jutro ktoś podlał. Dziękuję za Tipy. Będę pewnie potrzebował więcej -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Polecam pestki z thc thc pękły i korzonek wyszedł po 18 godzinach -
Przez kolober · Opublikowano
I Dobrze że masz dwie lampy po 100w bo jedna by nie wyrobiła a co do sprzętu to spider farmer ma kontroler GGS i też sterowanie całym boxem jest petarda tylko muszę dokupić czujnik ppfd i co² dlatego że wtedy mogę podać wymagane wartości i sam kontroler steruje wszystkim tj. lampą wentylatorami, nawilżaczem i wyciągiem czy osuszaczem. A najlepsze jest to że nie musisz mieć sprzętu spider farmer bo dokupuję też listwę zasilającą AC5 albo AC10 i pod nią możesz podłączyć jak chcesz sprzęt i ona powoduje synchronizację z resztą sprzętu.👍😉
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts