-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Pamiętaj też, że jeśli nie masz zbyt sucho w boksie to roślinom na wegu potrzeba mniej wody niż podczas flo. One pobierają również wodę z powietrza przez liście. -
Dobrze lecisz. Ładnie zaczyna Ci rosić kwiatami. 🤘 -
Skoro podlewanie było jakiś czas temu to ciekawe, dlaczego tak licznie CI pękały. A jakie miałeś donice? Może pomimo podlania jakiś czas temu nie wypiły wszystkiego? Jeśli nie są niewaidomo jak uszkodzone to powinny się podnieść, ale na początku mogą nieco oklapnąć. Obserwuj. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień 29.. Dzisiaj została podjęta próba zrobienia LST dominujących szczytów.. Niestety 3 szczyty i trzy pęknięte w tym dwa mocno 🙆 Podkleiłem modląc się żeby się zrosły... 🙏🙏🙏 Łodygi były już tak grube, że pomimo zabawy nimi przy próbie zgięcia - pękały.. dziwne bo podlewane były w tamtą środę.. 🤷 Cóż, LST przerwane, pozbierałem po kilka liści wiatrowych z reszty, odsłaniając przyszłe kwiatostany.. Dodatkowo podniosłem oświetlenie bo było 40 cm a będą wchodzić w stretch więc pójdą w górę.. Teraz jest około 60-65 cm i jeszcze około 50 cm zapasu.. Dołożyłem kolejne cztery żarówki ciepłej barwy.. więc mamy teraz włączone 10 zimnej i 6 ciepłej.. Zostało jeszcze 10 ciepłych dlatego co tydzień będę dokładał po dwie żeby pod koniec kwitnienia miały full.. Specjalnie mam przewymiarowane oświetlenie pod kątem powierzchni boxu żeby na samej końcówce dać im więcej, nawet jeśli będę musiał ująć z zimnej 🙂 Jestem zły tymi szczytami ale może natura sobie poradzi 😂 Przy ostatniej uprawie dała radę pomimo większych jaj 🤣 Miłego poniedziałku 😁 -
Dzisiaj kolejne podlanie. Cyferki: Wlew: pH - 6,7 EC - 2,1 Wylew: pH - 6,5 EC - 2,3 Czyli ideolo. Rośliny jedzą praktycznie wszystko co im podam. Nic się nie odkłada w ziemi. Tip burny nie powiększają się. I co najważniejsze. Trichomki niemal wszystkie są już mleczne. 💪🏻
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts