Drwal Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Na moje 3 tyg jej wystarczą. To sporo czasu na pochnięcie
Plantator Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 Siemka Bart ja odnośnie defo ja bym nie robił masz ją rozłożoną tylko jak co to naginaj liście moim zdaniem szkoda ciąć jak nie potrzeba. Roślinka pięknie idzie i jeszcze napuchnie ja bym do 7-10 dni przed ścinką karmił ją.
bart85 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Opublikowano 24 Listopada 2016 Ok dzieki @Plantator za rady jutro jednak bedzie podlanko z pelna dawka nawozy, bostera i pk13/14. Potem boster i nawoz w pelnej dawce i zobaczymy co dalej ale tydzien przed scinka bede ostro płukał
Scooby-Doo Opublikowano 24 Listopada 2016 Opublikowano 24 Listopada 2016 No i elgencko Szroni się - jak to w listopadzie Dawaj pełne dawki na flo co drugie podlanie i niech dzieje się magia Piknie Panie Pzdr
bart85 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Opublikowano 25 Listopada 2016 Dzieki panowie Jacek z wiekszych wiatrakow zaczyna wypijac soczki bo zdecydowanie robia sie bledsze. Jeszcze ze dwa-trzy razy podleje z nawozem i boosterem i potem juz sama wodam zeby wyplukac syfy
Killerontheroad Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 i co ? będziesz mógł ścinać, fajnie Ci też chciałbym tak zioło uprawiać, takie topy fajne na tych zdjęciach
bart85 Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Opublikowano 26 Listopada 2016 Szczerze to nie jestem zadowolony z efektow bo widze ze nie do konca wykorzystalem potencjal tego planta. Jest duzo malych kwiatkow w nieduzych odleglosciach od siebie i liczylem na to ze stworza one spore tluste topy. Narazie tak sie nie stalo bo nie popuchly odpowiednio, ale jeszcze prawie 3 tygsy do kosy wiec wszystko sie moze zdazyc PS. Zerwalem dzisiaj popcorn z dolnych partii roslinki. Tam i tak nie docieralo swiatlo wiec mysle, ze nie zaszkodzi jak wyschnie to na lolka powinno być
Recommended Posts