Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

dzieki mordo jak mozesz wypowiedz sie do do nawozików bo ogólnie jestem zwolennikiem uprawy organicznej ale po ostatniej upce zauważyłem czerwonawe łodygi a dolne partie lisci przyżółkły a wzrost był spowolniony domyśliłem się ze mogą potrzebować azotu więc dolałem im co miałem pod ręką(substral do roślin kwitnących) ale jak już coś lać wolałbym coś efektywnego chodzi mi bardziej o młodziaki bo tego speedbuda jakoś dociągnebez do końca hehe dzieki i pozdrawiam 

a mała zmiana w boxie zamiast jednego cfla zapodałem 2x ledy po 20 w jeden 2700k drugi 6500k ze względu na młode roślinki

Opublikowano

jak juz Scooby tak mówisz o tej kosie to postanowiłem się też podzielić z automata od nieznajomego wyszło ponad 40g ale jescze może cosz nich umczknąć:

smak:wyjątkowo dobry specyficzny owocowy7/10

moc: i jakość suszu: co do mocydaje 6.5/10 jest git boby twarde zbite ale palą sie idealnie

zapach no tu wydaje mi sie jest najgorzej mimo to daje 6 i wierze w poprawe do 7

bless ya!large.20160930_154243.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

odmiana? ja nazywam ją tak jak ,mowiłem na niazanim sie urodziła czyli "automat od nieznajomego" hehe bardzo dluga w sumie troche żałosna ale smieszna i koncem pozytywna historia do której nie bede wracał dodam tyle ze to nasiono "boskiej Mari która otworzy moj umysł"

a tak na poważnie nie znam dokladnego dnia narodzin ale jak na typowego automata troche długo dorastał bo 3 miechy a teraz niespodzianka jest to oczywiscie outdoor xD poczekajcie na moje indory xD nie no żartuje w temacie indoor to jestem świeżak dopiero pierwszy rok ale wierze ze doswiadczenie z outa wyrówna zaleglosci hehe

Opublikowano (edytowane)

ja mimo owocowego posmaku zdecydowanie zakwalifilowałbym w wiekszosci do indica ze wzgledu na budowe topów(zbite twarde napeczniałę wypchane wśrodku w 100%)  oraz ciemne szerokieliscie moze big bud auto to moj typ

Edytowane przez grucha13
Opublikowano

Speed Bud auto 24/24(flo) AK Auto XXL WW auto XL dzień 21/2flo flo

i jest mały problem mianowicie wzrost spowolniony i rozjaśnione szczyty dokladniej opisze to foto  jak myslicie co im?? powiem ze zaobserwowałem to i na speed budzie i na mlodych a sadzone są w innej ziemi uzupełniłem z poltora tygodnia temu mikro makro elementy (brakowało chyba azotu gdzie objawy mineły czerwonawe łodygi i zółknące dolne liscie) a tym razem co im sie dzieje? myślicie że możliwe jest zbyt wysokie ph gleby? bo wodą podlewane są tą samą a nie mam innego pomyslu ani pakierków do pomiaru ph a zanim zbije je w ślepo chciałbym usłyszeć jakąś opinie dzieki z góry aa large.20161005_164848.jpglarge.20161005_164924.jpglarge.20161005_164938.jpglarge.20161005_165328.jpglarge.20161005_165842.jpglarge.20161005_170127.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Przelej konkretnie wodą. Może mały blok nastąpił , woda o wyrogulowanym ph pomoże , a napewno nie zaszkodzi ;) A są mocno zielone - więc faktycznie mogły się nadmiarem azotu zblokować - tak mi się wydaje po fotkach.

Pozdrawiam

• Upvote 1
Opublikowano

powodem nowej upki jest poprawa zdecydowanie wyrównał się kolorek i wkoncu zaczyna wydawać ładny intensywniejszy zapach(przelane zostały sporą ilościa czystej wody o dobrym ph ww i akaś dostały prowizoryczna siatke która zastąpiła haczyki z drucików(podczas lst) do których powróce jak podrosną.Wydaje się że okres dojrzewnia speed buda znacznie przekroczy alternatywy ale widać też ze ze z ww i ak może być troszkę lepiej

Speed Bud auto 24/27(flo) AK Auto XXL WW auto XL dzień 21/5large.20161008_153129.jpglarge.20161008_152851.jpglarge.20161008_152839.jpglarge.20161008_152525.jpglarge.20161008_152423.jpg  

• Upvote 2
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+