-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Grower92 · Opublikowano
@Rysiu Lampa Hydro Mars FCE3000 300w namiot 80/80 teraz światło działa na 30 procentach wysokos ok 40 cm a w rogu bo przygotowane pod LST bo to Automaty są Swiatlo działa 20/4 warunki 24C 65% RH w dzień w nocy o 5C w dół -
Przez Rysiu · Opublikowano
Jakie tam masz światło? Jaka powierzchnia boxa? Czy one jakoś tak dziwnie w rogu doniczek posadzone są? -
Przez Grower92 · Opublikowano
@Rysiu wiesz co ta woda jest mocno twarda i sądzę że mogłem tym ją zablokować że EC się w głębię mocno skumulowało a korzenie nie dają sobie rady a znów PLAGRON słynie z tego że ich ziemię nie są dobrze zmieszane i EC może być różne no cóż kobity pójdą do kosza i zacznę następnymi działać od nowa Pierwsze podlanie parę łyżek po paru dniach ok 250 ml -
Przez ElElDee · Opublikowano
Swirski Ulti-Mite sie te saszetki nazywaja -
Przez Eolenis · Opublikowano
Dasz linka albo nazwę tego czegoś? Chętnie sam zobaczę. Ja mam na razie spokoj. Ale stosowalwm Neem oil. Od poczatku zapobiegawczo na glebe i w powietrze. Nie twierdzę ze to rozwiązanie twojego problemu, mowie co mi pomogło, zeby nie było juz zadnych niedomowień. Z robactwem wszedzie ciężko wie walczy jak sie zapalenie nie tylko w namiocie😆. Najważniejsze jest to ze trzymasz rękę na pulsie👍
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts