Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

SIemanko ujarancy :P jak widac w tym roku pogoda nas nie za bardzo rozpieszcza a wręcz mozna powiedziec ze jest ch****o strasznie... ale itak postanowiłem cos tam pokazac i bede starał się wrzucać upy o ile przetrwaja tą fale cholernych deszczów. dokladnie to niewiem kiedy je kielkowalem ale cos na poczatku czerwca i juz kwitnna jakis piąty dzień Moze jakies rady??

P1010310.JPG

Edytowane przez danieleqq
Opublikowano

Siemanko!! moje akacze ze względu na pogodę myśle ze caly czas stoją w miejscu ale może to tylko zludzenie i za bardzo sie shizuje hehe wczoraj pierwszy raz dostały papu w postaci Canna terra flores chyba troche ponad 100% dawki bo troche mi sie przelało xD ale nic im nie jest, co myslicie o boosterze atami bloombastic? bo mam zamiar kupic na dniach. a tu kilka fotek

P1010312.JPG

P1010313.JPG

P1010314.JPG

Opublikowano

Ze swojego doświadczenia polecił bym Ci Advanced Nutrients Big Bud i Overdrive stosuj je zgodnie z zaleceniami producenta a będziesz zadowolony :D i możesz mieszać z nawozem na flo i podlewaj na zmianę woda nawóz. Pozdrawiam 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+