SmakMaroca999 Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Malinowo sarna teraz wie co leczy
Pawlacz Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Przyznam że w tym roku głównie mnie automaty zaczęły interesić a u Ciebie nawet ładnie zdrowo wyglądają. Mam pytanie co do gleby w jakiej je posadziłeś bo wspomniałeś że gleba spod pokrzyw z dolomitem i azofoską. Mógłbyś dokładniej określić co to za rodzaj gleby? Torf saprowy/torf hemowy, może jakieś gleby pobagienne murszowe...bo z tego co widać teren chyba trochę wilgotny co? A z reguły na torfach kwaskowato. Mierzyłeś może pH? Z góry dzięki za info i powodzenia z outrdoorkiem życzę. PS. zajrzyj sobie tutaj może coś z tych prędzej: /admin - link wygasł/
Toksyna Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 Ziemia jest bardzo lekka i przewiewna i zyzna nie jest to torf bardziej po bagienna. Wczesna wiosna przekopalem ziemię w miejscach w których rosną dodałem na oko azofoski i dolomitu i gotowe. Pierwszy raz mam takie duże automaty wiec nie wiem czy to geny czy odpowiednią miejscówka i do tego odpowiednią pogoda w pierwszych tygodniach życia im pomogła. Pozdrawiam
Toksyna Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam wszystkich Czas na kolejny UP. Sarenka nie odpuszcza i zjadła tym razem główny szczyt z jednego dorodnego automata Półałtomaty od Grzecha są genialne i juz dogoniły sezonówki sadzone w maju i juz kwitna Szczerze nie polecam nasion od Speed Seeds automaty wygladaja jak samosieja nawet niektóre tak pachna. Widac na zdjeciach ze nie ma tam nawet zbitych topów same liscie. Reszta na fotkach. Automaty Amnesia Haze AK 47 Critical Grape Stomper Durban Poison Super Skunk To na tyle pozdrawiam i do następnego
Dzik Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Te na pierwszych zdjęciach tak dziwnie wyglądają. Ciekawe to, ciężko w terenie by było poznać że to ganja jest ;-) Pozostałe to Toksyna miód malina. Będzie z tego wiele dobrego :-)
Toksyna Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Siema wszystkim Szybki UP'ek Panienki świetnie sobie radzą mimo zmiennej pogody. Najmniejsze te nadgryzione automaty zostały ścięte Na szczęście obyło się bez pleśni. Reszta zaczyna kwitnienie w tyle są Super skunk i Critical. Fotki Półautomaty Durban Poison i Super Skunk Automaty Widać już że te duże automaty co zostały to AutoMazary i pachną jak Mazar Jeden z małych automatów pachniał samymi jagodami więc stawiam że to BlueAutoMazar. Jedna jest do śmieci bo nie ma topów jeszcze sprawdzę czy kopie i może ewentualnie pójdzie na masło To na tyle i dużo słońca życzę sobie i innym 4
heniek22 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zacne planty On się tak oblał żywicą czy mi się tylko wydaje?
Dzik Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dobre fotki. Rośliny pełne wigoru. Ładne 1
Adi83 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Toksyna normalnie cudeńka te twoje dziewczyny pełna profeska
Recommended Posts