MrSmokeWeed Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 Na bank będzie dżungla właśnie myślę żeby dla większych plantów zastosować jakiś trening (Super Cropping?) jeszcze nie wiem ale był by czas dla reszty żeby je troszkę dogoniły. Wszystkie mniejsze i tak stoją wyżej o wysokość medium bo różnica jest spora, dwie najmniejsze dziś/jutro lecą do 11L no i zaczyna się cała zabawa
Miś Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 W takim stadium zrób topping, energia pójdzie w boczne gałęzie, i ograniczy to wysokość. 1
MrSmokeWeed Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) 7 godzin temu, Miś napisał: W takim stadium zrób topping, energia pójdzie w boczne gałęzie, i ograniczy to wysokość. Troszkę poczytałem i tak zrobię póżniej zapodam foty jak to wygląda. Panny się obudzą i będzie ciachanie Edit; Ok a więc pierwsze cięcie zrobione na SQ i pozostały 3x PP teraz pytanko czy ciąć tak jak tą ? czy np piętro wyżej ? proszę o ocenę. Edytowane 18 Lipca 2016 przez MrSmokeWeed foto 1
MrSmokeWeed Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Opublikowano 19 Lipca 2016 3 x Power Plant również po toppingu. Tak to wygląda ; Pozwolę sobie dodać filmik z zachowaniem rośliny po takim zabiegu; /admin - link do youtube wygasł/ Dzięki pozdrawiam i zapraszam do oceny. MSW 1
Toksyna Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Dobra robota po przełączeniu na flo pięknie się rozrosna i będziesz miał tam piękny las. Pozdrawiam 1
MrSmokeWeed Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Opublikowano 19 Lipca 2016 5 godzin temu, Toksyna napisał: Dobra robota po przełączeniu na flo pięknie się rozrosna i będziesz miał tam piękny las. Pozdrawiam Dzięki staram się robić wszystko jak najlepiej od początku do samego końca Ma być grubo Pzdro
MrSmokeWeed Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Witam ekipę ! Dziś mam trochę czasu i jest up. Z grubszego opiszę co i jak ; Temp. w normie dzień 26*C ~ 30*C w cieplejsze dni w planie doinwestowanie boxa w postaci dodatkowcyh 2 wiatraków na klips. Noc 22*C ~ 25*C Wilgotność 65 ~ 75 % dzień/noc Jeżeli chodzi o podlewanie woda z biedry "Oaza" kilka dni temu większe planty podlane (pierwszy raz) po ok 4L + tak że wyciekło do podstawki a reszta od 1L do 1,5L gdy potrzeba w tym tygodniu dla części zaczyna się 5-ty tydzień a więc podlane będzie 20ml Orgatrex i 1g Bactrex w 500ml wody na roślinę. Raczej wszystko w normie ładnie się ogarnęły po toppingu za dużo nie ma o czym pisać więc zapodaje foty sami zobaczcie jak to wygląda ; # 3x Power Plant - 32 dzień na Vegu # Plant 1. Plant 2. Plant 3. # 2x Special Queen 32 dzień na Vegu # Plant 1. Plant 2 ładnie się ogarnął i goni towarzystwo. # 2x Special Kush mniejsza Veg dzień 11 większa dzień 31/32 # # Afghan Kush Special Veg dzień 30/31 # # Northern Light dzień 11 # + kilka fotek razem nawilżacz wyleciał poza boxa i w planie dokupienie dwóch wiatraków na klipa bo ten zabiera dużo miejsca. Dzięki zapraszam i pozdrawiam. MSW Edytowane 26 Lipca 2016 przez MrSmokeWeed 3
Miś Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Ładnie idzie, reszta goni te większe jak może 1
MrSmokeWeed Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Opublikowano 26 Lipca 2016 2 minuty temu, Miś napisał: Ładnie idzie, reszta goni te większe jak może Dzięki Miś staram się jak mogę a najlepsze dopiero będzie
Toksyna Opublikowano 26 Lipca 2016 Opublikowano 26 Lipca 2016 Ładnie idą są zdrowe i pięknie zielone. Kiedy przełączasz na flo? Pozdrawiam 1
Recommended Posts