Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Pcbox-budowa,rady

Recommended Posts

Opublikowano
O 7/14/2016 o 15:46, Destroyed napisał:

Ogólnie to mam zamiar tego boxa w szafie trzymać ,on sie nie udusi w niej? 

Jak nie ma innego wyjścia do trzymaj w szafie. Jak będziesz w chacie czy coś i będziesz miał możliwość, to otwieraj drzwi i tyle. Ja swojego pierwszego boksa z dechy też trzymałem w szafie i było wsjo ok. ;) - możesz zostawić lekko otwarte drzwi (szparka) w szafie, jak będzie taka możliwość.

• Replies 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Drzwi od szafy się nie domykają tak czy siak :D a otwierane będą wieczorem. Jeszcze trochę i startujemy ^^

A jak najlepiej zamówić? Na adres osoby trzeciej czy cu? 

Opublikowano

Są gdzieś jakieś tematy jak zamawiać z neta. Na pewno nie zamawiaj ze swojego IP - użyj jak już jakiejś bramki proxy. Nie zamawiaj na swój adres. Nie płać ze swojego konta - jak już to na poczcie i dane nie swoje. Nie podawaj swojego numeru telefonu - a jak już to kup starter za 5zł. Najlepiej gdybyś osobiście tego nie odbierał, nawet jak to (albo tym bardziej...) ma iść na paczkomat.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć wszystkim,sory za długą nieobecność,ale miałem problemy i nie miałem dostępu do komunikacji. Z racji tego że nie poddaję się,mam zamiar kontynuować to co zacząłem. Mam parę pytań. Pierwsze:Mój odbłyśnik wisi na sznurku,czy on się nie przepali? Drugie: proszę o podanie nazwy przeglądarki,która nie wbije mnie na przypał. A trzecie: znalazłem w sorcie 2 sionka,nie wiem co to za odmiana i jest pytanie czy ryzykować i pchać je do pcboxa?

IMG_20160707_181522.jpgIMG_20160708_094436_1.jpg

tak to wygląda,ten sznurek się nie spali?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. sznurek nie powinien na 100% nie powiem niech sie wypowiedza elektrycy. 

3. moja wiedza jest na tyle dobra ze chyba juz sie moge wypowiedziec na ten temat, te nasiona to juz nie auto ani femin zwykle regular wiec albo facet albo pani bedzie

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+