Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Pcbox-budowa,rady

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Hahaha :D ale to jednak nie wyszło ,jutro to zrobie porządnie, wiecej czasu będzie więc na spokojnie . Dacie link do żarówek innych niz tornado 32w ale podobnych? W pobliżu mam sklep w którym pelno jest żarówek osram. Tylko ze max 2 chce umieścić .

Opublikowano

Żarówki kup sobie w leroy merlin - są chyba pakowane nawet po 2 i wychodzi taniej - już teraz nie pamiętam, ale mają chyba 28 czy tam 25/26W, a każda ma ponad 1500 lumenów - z lekki hakiem. Kable w oprawkach może sobie zaizolować - okleić np. całą oprawkę taśmą izolacyjną - tak, żeby wilgość się nie szwędała w okolicach kabli. ;)

Opublikowano

A barwa ma być 2700K? Czy o innej barwie?

@esweed dzięki za podpowiedź :D

Jutro wstawie zdjęcie jak to wygląda i małymi krokami będę kompletował już całego boxa wraz z nasionami itd.

Opublikowano

2700k - to taki standard. Ja pod takimi jechałem pierwszy raz i wszystko szło jak należy. Ew. jakbyś chciał to możesz wrzucić jedną o jakiejś barwie 5k - 6,5k. A odbłyśnik zrób sobie z blachy do pieczenia ciast. Do boksa powinna Ci się zmieścić taka do babki - taką głębsza, rozetniesz w narożnikach, rozchylisz blachę i będzie sika-lafo, do tego będzie Ci łatwiej przymocować oprawki - na kątownikach i blachowkrętach. Koszt takiej foremki to z 3-5zł - może być nawet u chinola kupiona. ;) Byle nie jakaś ciemna, tylko taka jakby chromowana.

Opublikowano

Przy odbłyśnikach raczej zostane na takich jakie mam(brak czasu na kombinacje),a jeszcze zapytam jaką odmianę i z jakiego seedbanku polecacie do PC boxa?

Opublikowano

La diva od delicous seeds - smak maroka pisał, że najwyższa rosła do 55cm, co jest dobre przy takich małych projektach. Jakbyś robił LST to Ci się ładnie tam zmieści.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+