Scooby-Doo Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zdrowa , ładna kobicina Ma w sobie potencjał , dbaj a odwdzięczy się jak trzeba
huehue002 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zdrowa , ładna kobicina Ma w sobie potencjał , dbaj a odwdzięczy się jak trzeba Oby oby wkładam całe serce ! Przed godziną dostały cały mix od biobiiz try-pack indor czyli BIO-GROW, BIO-BLOOM, TOP-MAX dawki zgodnie z zaleceniami od producenta Do tego dodam, że da się już wyczuć zapach panienek
huehue002 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 !DZIEŃ 23! Otwieram BOX'a z rana po paru dniach nieobecności a tu taki miły widok W warunkach nic się nie zmieniło temp na identycznym poziomie, a wilgotność ciągle waha się w tych samych wartościach Kilka fotek
PanikaGoryla Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Elegantura panoćku oby dalej tak szlo a na koniec bedziesz zadowolony tylko czytaj co pisza ludzie i nie januszuj poprostu czytaj mysl i pracuj a sukces bedzie w zasiegu reki pozdrawiam ms13 Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
huehue002 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 !DZIEŃ 27! W boxie robi się naprawdę ciasno ale nie ma wyjścia muszą dać radę ! Technicznie ciągle bez zmian wilgotność kręci się od 35% do 45% w dzień, a w nocy 45%-55%. Temperatura od 22°C do 27°C, a w nocy od 20°C do 23°C Dodać mogę że zapach naprawdę staje się wyczuwalny muszę często wietrzyć. Czekam na rady porady i uwagi zdjęcia:
Scooby-Doo Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Miód Panie Zdrowe , zielone , ładne panny Pozdrawiam
huehue002 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 @Scooby-Doo dziękować za miłe słowa W sumie uprawiam dokładnie tę samą odmianę po raz trzeci ale pierwszy raz w ilości podwójnej i już wiem że następna będzie inna znam na pamięć jej rozwój i chyba nic mnie nie zaskoczy (obym tylko nie zapeszył ) 1
huehue002 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 !DZIEŃ 60! W końcu zbliża się piękny czas kosy Zbytnio nie ma nad czym się rozwodzić tylko czekać do końca Jak myślicie ile im można dać jeszcze czasu?
Recommended Posts