Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

na rosliny z 10 i 11 fotki jeszcze czas reszte przetrzymal bym tydzien na wodzie i cioł.EC najlepiej jak oscyluje w granicy 1,4-1,8 te patyczaki wlasnie tak wygladaja bo nie tolerowaly wysokiego ec i moze doszedl jakis ciulny gen.

Opublikowano (edytowane)

czyli nie ma tragedii :)  te które mają dosyć duże pały to lać samą wodą i niedługo scinka,  a te co mizerne wyglądają to lać im jeszcze papu czy też sama woda? 

Edytowane przez dawcanerki
Opublikowano

czyli nie ma tragedii :) te które mają dosyć duże pały to lać samą wodą i niedługo scinka, a te co mizerne wyglądają to lać im jeszcze papu czy też sama woda?

Nie zle rozumujesz te co maja najwieksze paly czyli z bialami klakami mozesz jeszcze potrzymac i ze dwa razy podlac z nawozem i pozniej na wode.Reszta tydzien na wodzie i kosa tych patykow to szkoda trzymac szkoda bo za duzo z nich nie bedzie i szkoda na nie czasu i energii.

Opublikowano (edytowane)

Yo, man,  kupię wagę,  i podam wynik jaki uda mi się osiągnąć, :)  choć nie będzie tego zbyt dużo...  połowa panien jest marnie rozwinięta :(  ja tne za tydzień max dwa.  Mam już ochotę na nowe dupy :)

Edytowane przez dawcanerki
Opublikowano

Dokladnie, wszystko jest proste drugi raz, potem trzeci.
Dobrze ze jest chec poprawy bledow w nowym growlogu wiec napewno bedzie lepiej.
Pomysl nad automatami nast razem, niby mniejszy margines bledu ale polowa czekania;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, pomóżcie, nie wiem co jest grane, leje samą woda juz chyba od miesiaca szykujac sie do scinki, ale trichomy caly czas przezroczyste!!  Juz pomijam fakt ze 3 laski to tak mizernie wygladaja ze szkoda gadać , wogole nie spuchły, (popcorn)... ale reszta jest dosc ladnie zbita, ale trichomy przezroczyste -- czy  dac jeszcze nawozu czy dalej woda i czekac -- czy moze juz sciac i robic nowa sesje ( bo juz mnie ta dobija) .... Ogolnie sie zamotalem w calej tej uprawie i nie wiem co robic... Zdjecia sa powyzej, bo one praktycznie nic sie nie zmienily od ostatniego UP// heeeelpp

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+