Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

hej ho, grzane bylo wczoraj i wietrzone i wilg byla i tak 44-50 teraz spia i jest 65. Nic nie jestem w stanie zrobic wiec jak myslicie da rade czy plecha murowana ?

Opublikowano

Musialbym caly pokoj tym wylozyc  bo poza namiotem mam 45-50% jak przewietrze to 35-40% ale trzyma tylko chwile.
Szkocki klimat co zrobisz, nic nie zrobisz...

Opublikowano

Mieszacze 24h ?

w tej chwili chodzi 1 ale wczoraj testowalem z dwoma i tez nic sie nie zmienilo, skoro zaciaga powietrze z otoczenia a w otoczeniu jest wysoka wilg to i w srodku bedzie a ze topy przypuchly to i oddaja nieco wiecej, tak to widze. Nie chce tylko miec sytuacji ze za dwa tygodnie jak spompuje kwiatki miec wilg na poziomie 55-70

Opublikowano

mam pytanie:

Po defoliacji troche wolniej niektore chlona i donice sa ciagle ciezkie.

Niektore koncowki listkow sa zolte i delikatnie popalone wiec pewnie azot ale dziwnie by bylo bo leje wg tabeli.
Ostatnio papu dostaly wczoraj i slabo cos chloną, jedynie dwie wypily normalnie wiec dzis dalem tym dwóm po 300ml z nawozami i  mysle czy by ich wszystkich nie przesuszyc do niedzieli albo poniedzialku i przelac sama woda i poczekac znowu 3 dni i wrocic do lania z nawozami. Co myslicie, czy to zadziala ???

Opublikowano

Lanie wedlug tabeli to istna glupota bo po co lac azot jesli nie ma deficytu? Trzeba myslec widzisz jak wygląda roslina potem weryfikujesz co jest co a na koncu zapobiegasz pozdro i z fartem

Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+