Scooby-Doo Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 @Drugi Plan - robisz najgożej jak można. Nigdy nie przerywaj nocy roślinom I odpuść ostre stresowanie automatów , a będzie prawidłowo
Drugi Plan Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Założyłem tą puszkę , myślę, że już nie powinno wpływać na noc roślinki. @Scooby jak na moje innowacje, to muszę wziąć pod siebie sezonówkę, bo zawsze stresuje
PanikaGoryla Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Gdybys robil takie akcje z sezonowka to by byla herma automat jest fotoobojetny i mniejszy wplyw ma na niego takie majsterkowanie z ta zarowka chociaz ryzyko pohermienia zawsze istnieje
Drugi Plan Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Opublikowano 8 Lutego 2016 Jest okej, teraz już ne powinno nic sprawiać problemów. 8 luty- Dzień 1 i od rzazu dnia pierwszego, po odebraniu paczki z perlitem, ukorzeniaczem, BioTabsami i agrowermikulitem trafiła do docelowej. W czwartek wyjeżdżam na niecałe dwa tygodnie do Włoch, więc innego wyjścia nie miałem. Teraz się zastanawiam, na czas wyjazdu podnieść żarówki, i syto podlać, czy lepiej oddać znajomemu pod opiekę? jakby sama miała rosnąć, to może się popalić uschnąć i wiele innych.. A znów do znajomego trzeba będzie wszystko przenieść po cichu... Co mi poradzicie? i do tego mój ekstra nawilżacz Wsadzać już Tabsy w ziemię? Weszło jakieś 7-9L, więc myślę że 1tabletka wystarczy. Zalecane jest 1 tabs na 5L
Miś Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Przez pierwsze 2tyg nie wyrośnie w górę jakoś bardzo, ale tyle bez podlewania może ciężko być 1
Drugi Plan Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Opublikowano 9 Lutego 2016 Juz po problemie, przetransportowalem do znajomego. Myślę, że dobrze się nimi zaopiekuje
Drugi Plan Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Opublikowano 24 Lutego 2016 Up! Po powrocie jakoś niewiele byłem zaskoczony, ale już następnego dnia zauważyłem znaczną różnicę, czuję że dopiero teraz zacznie rosnąć. Obudziła się po moim powrocie Dzień 16
Drwal Opublikowano 24 Lutego 2016 Opublikowano 24 Lutego 2016 Cacy Panie mógłbyś trochę wilgotność podnieść. Masz tam jakiś nawilżacz?
Drugi Plan Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Opublikowano 25 Lutego 2016 @Drwal No właśnie! Niestety nie mam, bo przy ostatnim grow mi się spieprzył... Będę musiał zakupić coś nowego, ale nie wiem czy teraz, czy przed outem. Tymczasem nadrabiam domowymi sposobami jak tylko mogę. Wtedy był dość niski odczyt, bo znaj zapomniał o wilgoci.. Ale jak wróciłem dodałem tam kilka zakrętek żeby to jakoś podbić, i kręci się wokół 45%
Drwal Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Nawilżacz nie jest drogi a roślinki bardzo go lubią im prędzej kupisz tym lepiej
Recommended Posts