-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez ViniVici · Opublikowano
Ja nie wiem skad wy bierzecie jakies shoty i mocne oleje. Z ciekawosci poszedlem po recepte - lekarz pokazal mi liste dostepnych produktow - zamiast wypisac recepte na zrobienie olejku - wypisal mi normalna na oleje ktory rzekomo apteka miala od reki. W cenie 800 zl wraz z konsultacja dostalem 10ml olejku zrobionego z 10g aurora floss 10%. Ani to nie dziala terapeutycznie ani nie daje kopa - ani po tym sucho w ustach ani nic. Poprostu moglbym rownie dobrze kupic melise albo rumianek. Teraz zastanawiam sie czy w ogole warto placic za kolejna wizyte gdzie indziej i prosic o mocniejszy olej czy to wszystko jwdno kopyto, choc kiedys od kunpla probowalem olejku I po 3 kroplach bylo dobrze i bole ustaly - nie pamieta tylko jako to byl. -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Czyli nasze podejrzenia okazały się słuszne. No to z fartem. 🤘 -
Przez kolober · Opublikowano
I dobrze zrobiłeś bo z niej nic by nie było taki mutancik 😉😆 -
Przez kolober · Opublikowano
Siema co się zaczepiacie😉 ja jestem kompletnym amatorem i nie mam pojęcia o co chodzi😆 Nie no świruje jak będzie trzeba to pomożemy i uważaj z tym spryskiwanie bo to zdradliwe i jak psikasz na glebę to ze cztery psikniecia to max. A tak staraj się podnieść temperaturę do tych minimum 26° a wilgotność powietrza masz ok. Młode rośliny konopi Wola jak jest cieplej i optymalną temperaturę masz od powiedzmy 26-30°, wtedy rosną najszybciej. A od 24-26° to bezpieczna temperatura ale to jest takie minimum i pamiętał że ledy dają mniej ciepła i pomyśl żeby kupić termometr laserowy może być z temu z 5euro. Wtedy będziesz widział faktyczną temperaturę liścia i będziesz znał VPD i poczytaj o tym😉 Uważaj na wodę i na razie nie lej więcej jak po 50ml na roślinkę żebyś nie przelał a tak swoją drogą fajne odmiany a Godfather og dobre palonko paliłem i jest ok mocne bo prawie 30% Tadka miało. Jak coś to pisz i na moich fotorelacjach masz linki do mojego kanału też możesz się czegoś dowiedzieć. Pozdrawiam
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts