Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

@bart85 - relek jest od pyty:

Chociaż by ta , nie do końca to wyszło malinowo , ale tam był HPS i dlatego co niektóre się ciągneły jak guma w majtkach  ;)

Przy LEDzie to raczej nie grozi. Tym bardziej na małej powierzchni :)

Poza tym nawet jak się określą to przecież cały czas idą ostro do góry nawet w połowie flo , więc nie ma problemu z wypełnieniem siatki.

Opublikowano

Okej nie twierdze ze nie mozna zrobic tego na automatach, ale jak juz mam probowac z siatka to wole z sezonem tak zebym mial pelna kontrole nad plantem tzn zebym mogl sam zadecydowac kiedy zacznie sie flo.

Opublikowano

Okej nie twierdze ze nie mozna zrobic tego na automatach, ale jak juz mam probowac z siatka to wole z sezonem tak zebym mial pelna kontrole nad plantem tzn zebym mogl sam zadecydowac kiedy zacznie sie flo.

I tez masz racje
Opublikowano

@Smaku - stres , stresem ale najlepsze na siatkę są większe auto z dłuższym wegiem , przy siatce stres chyba raczej nie jest większy niż przy LST ;)

Ale faktycznie Smaczek dobrze prawi , nie wszystkie AF y się nadają na siatkę.

Opublikowano

U mnie sytuacja wyglada tak, ze najblizsze 2-3 podlania leci sama woda bo ewidetnie panny pokazuja przenawozenie. W kazdej partii roslinek listki maja delikatnie spalone koncowki, a najnizsza najbardziej.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+