bart85 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 Robi furore bo na tak male boxy chyba nic lepszego nie da sie znalesc w podobnej cenie 1
Scooby-Doo Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 A nawet w spoooooooooro większej przeglądając polskie strony Growshopów o alledrogo nie wspominając
bart85 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2016 Dzisiaj mialem maly wypadek i maly boczny topek sie ulamal. Mam nadzieje, ze nie bedzie to mialo wplywu na rozwoj panny bo topek naprawde jest malutki
xOxKxOx Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Haha pewnie miales cisnienie xD zeby sprobowac hehehe
bart85 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2016 Nieee... Jak otworzylem drzwi od boxa to szczyt "wypadl" z boxa i spadla na niego koszulka z gory i sie ulamalo. Same wlochy na nim wiec nie ma co probowac aczkolwiek ususze i zobacze
bart85 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 Przy najnizszej pannie tej z najwiekszym topem glownym szczytowe liscie zaczynaja miec jasniejsze koncowki... wszystkie.Co to moze byc? Czegos za duzo czy za malo?Wydaje mi sie ze przesadzilem z nawozami... Ostatnio kazde podlanie - przynajmniej 3 z rzedu szly z nawozami w pelnej dawce blooma i alg, grow w 1/3 dawki. Poczekam do jutra i zobacze co bedzie... Jak bedzie zle to zrobie flusha. Mam nadzieje ze dojade szczesliwie do konca.
Scooby-Doo Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Spokojnie Panie bart85 Narazie nic złego się nie dzieje Obserwuj jak będzie postępować to wtedy się będziemy martwić. U mnie się tak działo ostatnim razem na Amnesi ale nie postepowalo i było całkiem fajnie na koniec
bart85 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 Te koncowki jak by troche popalone nawet nie tylko jasniejsze. No poczekam do jutra. Na wszelki wypadek przygotowalem juz 15 litrow wody zeby sie odstala i jak cos to jutro plukanko zrobie.
Dzielnicowy Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Takie przebarwienie, to nie przebarwienie Od tych nawozów raczej nie powinno się coś takiego robić. Znajomy leke przy każdym podlewaniu pełne dawki biobizów-blooma, growa i top maxa, może nawet więcej niż pełne i zero przebarwień. Roślina ładnie kwitnie.
Recommended Posts