UndeRtakeR Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Siemka Dzień 65 Wszystko idzie ok. Temp i wilgotność w normie choć z wilgocią słabiej bo 35/50% przy średniej temp w dzień 28,5/29,3 w nocy 22/23. Oprysk jednak zadziałał ale nie do końca. Kilka cwańszych skurwysynków przetrwało, ale je już załatwiłem "ręcznie"!! Ogólnie wsio w normie i baaaaardzo żałuję ,że wcześniej nie skusiłem się na B52, bo widzę,że robi robotę. Raz użyte i jutro powtórka. Wczoraj był podgląd na trichomy, jeszcze nie czas na dopiero kilka mlecznych. Kilka fotek
SmakMaroca999 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 dokup Nirwane z Advanced Nutriens i polacz w polowie dawki z tym B52 a dopiero palki beda pecznialy ale progres jest ładny.Pozdr
UndeRtakeR Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 #Smaku Mam Nirvanę i właśnie jutro miałem dać z B52 także będzie eliksir . Spytam przy okazji , czy mogę zmienić im teraz światło na leda ? Za dwa dni powinien przylecieć.
SmakMaroca999 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 jedz do konca tak jak lecisz przy nastepnej uprawie bedziesz mial porownanie co lepsze.
UndeRtakeR Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 @Smaku z całym szacunkiem, ale następna uprawa będzie totalnie nowa w totalnie innych warunkach więc nawet nie będę mógł totalnie niczego porównać, poza odżywkami ale to też nie bo do tych co są dojdzie Tarantula,Voodoo Juice,Carboload i Sensi Zym. Klimat totalnie inny, no ogólnie wsiooooo inne. Dlatego chciałem skorzystać jeszcze te podejrzewam 10 dni .
SmakMaroca999 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Na moje krzywe oko to tej roslinie zostalo wiecej niz 10dni.Pieknie ze beda to koksy od Advanced Nutriens sam uzywalem polaczenia tych nawozow Grow,Bloom,Micro,Candy bud,Voodoo,Nirvana,BigBud efekty mozesz zobaczyc w moich relkach.Jak wroce to nastepna uprawa lece na bio Iguana grow i Bloom od nich Voodoo,Nirvana i B52 w miare niedoborow calmag.Pozdro i z fartem do mety.
UndeRtakeR Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 No to Smaku polecimy na tym samym.Miałem zamiar zrobić in na bio a nie bardzo wiedziałem jak to ugryźć to dzięki za podpowiedź.Mineralne zostawię na out w donicach.Bo myślę zrobić ok 20 donic z auto na out.Mam po 50 nasion Northern Light i Amnezi od RQS. Także styknie na chwilę :-)
UndeRtakeR Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 W sumie to gdyby ktoś chciał to mogę oddać po 20 nasion z NL i Amnezi od Royal Queen Seeds. Do ceny się dogadamy.
UndeRtakeR Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Siemka Wszystkim Dzień 71 (1szy dzień po terminie ) Dziewczyny mają się całkiem dobrze, dostają już tylko wodę bo to ich ostatni tydzień życia i w przyszłą sobotę . Temperatura i wilgotność w normie aczkolwiek z wilgocią troszkę słabiej bo dość niska 45/52 % Panny od 4 dni lecą na zmienionym jednak świetle Led 300W . Dziękuję za uwagę i zapraszam do komentowania i ew, zjebów 2
bart85 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Akurat wilgotnosc na flo a szczegolnie na koniec wysoka byc nie musi i taka jak masz teraz w zupelnosci wystarczy chyba ze chcesz zeby roslinki nabawily sie plechy. 1
Recommended Posts