Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

up! 
Dnia 15.12 rośliny zakończyły swój żywot  :puff:  Ciemnie miały przez ok 30h. Suszyły się w starym boksie po czym zostały przeniesione do wentylowanego pomieszczenia w którym utrzymuje się temperatura 15-19 stopni, a wilgotność  jest na poziomie 40%. Będę je tam trzymał aż powierzchnia topów delikatnie się osuszy, a następnie topy zostaną oddzielone od łodyg. Nie wiem co więcej pisać wiec jak macie pytania czy uwagi to śmiało  :D

P.S gałązki są tak blisko tylko ze względu na zdjęcie, normalnie są oddzielone od siebie ok 2cm.

razem suszenie

Opublikowano

up!

Czas na curring. Dziś jest 6 i ostatni dzień suszenia wraz z łodygami. Topiszcza wylądowały już w słoikach i przez następne 4 dni będą miały dostęp powietrza 12/12. Dziękuje wszystkim użytkownikom i growerom za  udzielona pomoc,dobra karma do Was wróci.  :zen:  1 grudnia wspominałem o samplach Think Different. Dominacja ziemistego smaku uniemożliwia wyczucie mango aczkolwiek tropikalny smak ubarwia jointy/blunty/bonga i przenosi nas na słoneczną wyspę, gdzie murzynki podają drinki   :big-joint:  Po zapaleniu Jacka myślę, że Herer jeszcze nie raz wyląduje w moim ogródku :puff: Temat uważam za zamknięty i proszę o przeniesienie.

TD na dole JH na gorze.

TD po lewej JH po prawej

TD po lewej JH po prawej.

Wagi nie mam ale na moje amatorskie oko to jakies 15-20 gramow na roslinę :trawka:

Zapraszam do aktualnego GL :D :

https://trawka.org/topic/34950-led-300w-blue-cheese-blueberry-fruit-sugar-black-rose-pineapple-express/

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+