-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
I tego tobie życzę 🔥💪 a przede wszystkim bezprzypałowych upraw bo wiem przyjacielu gdzie się znajdujesz 😉 Dlatego z całego serca życzę ci powodzenia w nadchodzącym roku spełnienia wszystkich marzeń i planów. A przede wszystkim animowości 😉 i wiesz o co chodzi a reszta niech myśli 😅 😉 🎆🎇 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Też robię czwartą i nigdy się nie sprawdziło 🤭😁 Walić to, aby było syto 😁 -
Przez ZielonyKazek · Opublikowano
Dokładnie. Nie ma co oszczędzać na waporyzerach. Tymbardziej że to jest zakup na długie lata jak wybierze się coś solidnego ja np Storz & Bickel. Mi Mighty działa bez zarzutu. Tylko trzeba pamiętać żeby regularnie go czyścić i dbać o sprzęt. Wtedy jest nie do zdarcia 🙂 -
Przez ZielonyKazek · Opublikowano
i jak się spisuje ? Ja od kilku dobrych lat od kiedy rzuciłem wszystko co daje żar i dym na rzecz wapka „palę” tylko tak. I wychodzi mi to o wiele bardziej ekonomicznie no i co tu dużo mówić - na pewno na zdrowie. Miałem kilka urządzeń i w sumie zatrzymałem się na Mighty. Jak lubisz poczuć dym i płuco to sprawdź podgrzewany palnikiem DynaVap. potrafi mocno strzelić w płuco 😉 trzymajcie się tam z fartem 🫶🏻✌️🌲🌲 -
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 no panie tyją i tu nie ma co pierdolić a co do producentów nasion to norma że zaniżają czas do ścinki i chyba jeszcze nigdy i nie chyba ale na pewno nie miałem zbiorów tak jak jest napisane w opisie roślin. Tak że do tego to się przyzwyczaj 😉
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts