Toksyna Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 Witam, ostatnio trafiłem na nasiona od Bulka i jest kilka odmian outdoorowych i chciałbym poznać wasza opinie na temat tego producenta. Może miał ktoś jego pestki nie chodzi mi tutaj o automaty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 ja miałem na oucie w tym roku 5x Durban Poison od Bulk Seeds powiem że ogólnie nasiona mocne tylko muszisz uważać na starcie najlepiej kiełkować w domu wiesz ocb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toksyna Posted October 25, 2015 Author Share Posted October 25, 2015 Kiedy doszly ci te Durbany?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 koncem wrzesnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PisiontyWieśław Posted December 23, 2015 Share Posted December 23, 2015 Ja miałem podajże rok temu 200 automatów od bulka, i szczerze ci powiem że nie polecam. Sugar Goom od Bebooka 90% krzaków identyczne, od bulka prawie każdy inny, cięte na przełomie 3 tyg, bo jeden gotowy a drugi dopiero mleczny i tak każdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszczelka Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Ja miałem podajże rok temu 200 automatów od bulka, i szczerze ci powiem że nie polecam. Sugar Goom od Bebooka 90% krzaków identyczne, od bulka prawie każdy inny, cięte na przełomie 3 tyg, bo jeden gotowy a drugi dopiero mleczny i tak każdy. Jaka odmiana panie ? 200 ziaren jednej odmiany miałeś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszczelka Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Ja polecam aumaty od 00 Seeds , hiszpańskie dobre ziarno , nowa firma można zaufać tak jak i Carpathian Seeds ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazania Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 00 seeds buble gum auto. na 5 nasion wykielkowaly dwa z czego jeden był mutantem. pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszczelka Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Pomyłki się zdarzają wiadomo , mutant wynikiem złego zapylenia.Ja nie bronię , natomiast ja miałem 5 krzaczków z zakupionych ziaren i były zajebiste.Topy zbite o dobrej mocy.Teraz mam 10 szt. auto mix , zdam relację w OUt 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Dla mnie Bulk jest git. Miałem już kilkukrotnie pestki od nich i nigdy , ale to nigdy nie było problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.