-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Donice w zupełności starczą ci 7 litrowe materiałowe. Do tego 50l worek ziemi i jakiś podstawowy zestaw nawozów. Edit Ewentualnie mozesz wziąć większe jam chcesz. Ale wtedy więcej worków ziemi, wiadomo. Trzeba bylo pierw spytać co i jak, przedstawic swój pomysł na growa. Niepotrzebnie wszystkie wysadzałeś. Trzeba bylo tylko dwie po jednej sztuce kazdej odmiany. Wtedy 2 donice 25 lub 50 litrów i w razie wtopy masz tylko 2 rośliny i jest szansa na mały wyrok bo na własny użytek. -
Przez stix33 · Opublikowano
Dobra, kupię tą ziemię do docelowych donic, a te dziury maja zrobione. Co do donic to jakie mam kupic 30/40/50 l ? Im większe tym lepsze ale nie chce zbyt dużych tym bardziej że plon do palenia idzie nie na sprzedaż i nie zależy mi na ogromnej ilości 🙂 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Ziemię lepiej brać firmowe. Biobizy, plagron, canna, mills. Wydatek niewielki a korzyści znaczne. Te biedrone i marketowe to straszna loteria. Zamiast biohumusa lepiej wydać te 100 złotych na mały zestaw nawozów. Też znacznie większe korzyści. Jakieś dziury zrób w tych wiadrach od spodu, żeby woda miała gdzie wyleciać jak przelejesz. Jak na miesiąc w biedronkowej ziemi to jakoś wyglądają. -
04.07 pomidory doszły do siebie po przesadzeniu i wyglądają lepiej, przed przesadzeniem była temperatura 40° vzyst3 słońce i nie schowałem ich a przy przesadzeniu ziemia była jak popiół taka sucha także mój błąd. Pierwsza dawka biohumus uniwersalny poszła, lałem jakoś 1/2 na spokojnie -
Foto 28.06, pomidory przesadzone w większe doniczki, ziemia kwiatowa z biedronki leje sama wodę też z biedronki 😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts