Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Siemanko,

Co podepne pod taki statecznik ? 

02

Oryginalnie była podpięta Rtęciówka 250W ale czy da się podpiąć HPS 400W ? A jak nie 400 to chociaż te 250 W. Najwyżej zmiejsze boxa z 80x80 do 70x70. 250W powinna dać rade na takim obszarze. A jeśli ani nie da rady ani nie podepne 400W to jak najtańszym koszten zafundować sobie zestaw do HPSa razem z żarówką 400W bez odbłyśnika? Hodować by się chciało ale funduszy brak :/

Opublikowano

Witam.?

Pamiętaj zasilacz może być większej mocy ale nie może byc mniejszynp żarówka 400w zasilacz 600w ok żarówka 400w zasilacz 250w nie ok. Popatrz w growszopach tam znajdziesz sprzęt różnej ceny i jakości.

Pozdro

Opublikowano

Witam.?

Pamiętaj zasilacz może być większej mocy ale nie może byc mniejszynp żarówka 400w zasilacz 600w ok żarówka 400w zasilacz 250w nie ok. Popatrz w growszopach tam znajdziesz sprzęt różnej ceny i jakości.

Pozdro

Cholera to nie dobrze, Ale gólnie hpsa podepne pod ten statecznik od rtęciowej ? Załatwie drugi taki statecznik i zrobie 2x 200W zamiast 1x 400W wyjdzie chyba na to samo. Co ty na to ?

Opublikowano

Łoł nie wiem ja to co zrobiłem ze swoim lumatekiem to tylko kabel uciołem przy wtyczce i podłączyłem

do lampy. Nie znam się na elektryce aż tak żeby powiedzieć Ci czy może być 2x200w zamiast 1x400 i

jakie to będzie miało skutki dla chaty(pożar) . Dowiedz się napewno jak to jest bo z tym nie ma

żartów.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+