pechowa13 Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Witam , przeczytałem fragment tekstu o konopiach na naszym forum. "Jednakże znawca tematu (fachowiec z długoletnim stażem) potrafi znaleźć jedną lub kilka roślin na polu samosiejki (konopi siewnych), które będą się wyróżniały psychoaktywnym działaniem narkotycznym." Moje gleby są jednymi z najżyźniejszych w Polsce z czarnoziemów.Widziałem takie siejki, które mają poteżne grube łodyki i topy z kilkoma rozgałęzieniami o średnicy minimum 25-35 cm całej gałęzi z topem.czy to o takie chodzi? ich zapach jest po prostu zajebisty, ale po tym fragmencie , pomyślałem ,że moge mieć darmowe palenie , proszę o pomoc, bo widziałem siejki te gówienka, a te są zdecydowanie wyróżniające się , niektóre są fioletowo zielone, niektóre całe zielone, a niektóre całe fioletowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
pechowa13 Posted October 3, 2015 Author Share Posted October 3, 2015 No nie , bo tak mentalnie pomyslalem, co ja chce zrobić sieje palić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.